Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczka100

jestem sama jest mi zle

Polecane posty

Gość janeczka100

mam 21 lat. Nigdy nie miałam poważnego chłopaka. Jestem dziewicą, wszystkie moje koleżanki mają to za sobą i im zazdroszczę, chociaż wstyd się przyznać. Jest ktoś kogo kocham, ale nie mam szans na bycie z nim. Co mam robić, szukać kogoś? Wiem że na pewno już drugi raz się tak nie zakocham...Mam strasznego doła dzisiaj...

Gość janeczka100
sama se tego doła wykopałam

Gość janeczka100
Obcy ludzie mi często mówią że jestem ładna. Sama na punkcie wyglądu nie mam jakichś kompleksów. Sama nie wiem czy ma to jakieś znaczenie

Gość Bert Power
a powiedz mi czy ładną masz pisdeczkę?

Gość janeczka100
W dużym mieście. Jakie to ma znaczenie?

Gość SZUkaaaaaaaam
germanotta idiotko , co cie to obchodzi stara purchawo?:O jezuuu jaka ta baba jest infantylna.

Gość dlaczego nie masz
u niego szans?

Gość janeczka100
Bo on nie chce się wiązać. Bo ciągle wyjeżdza...Kilka razy chciał się ze mną przespać, tzn byly takie sytuacje...ale ja odmawiałam...Balam się..Wiem że mnie lubi...ale to niestety chyba tyle.

Gość SZUkaaaaaaaam
może ze mną się zaprzyjaźnisz, co z tego że jestem dziewczyną , wyglądam prawie jak facet więc nikt się nie zorientuje

Młoda jeszcze jesteś bardzo. Wyluzuj dziewczyno i po pierwsze to że zazdrościsz koleżankom to akurat nie jest dobry argument do tego aby z kimś być:O

Gość to nie znaczy, ze
nie macie szans przyjazn sie z nim i umow sie z innym jak zazdrosc nie pomoze to ten inny moze spasuje ci :)

Gość :)))
Mam zdolnoości wyciągania z dołków. Może ci pomogę? :)

Gość janeczka100
Wiem że to nie jest dobry powód. Ale tak czuję po prostu...Tak myślałam że moze jak zobaczy ze sie z kims spotykam, to bedzie zazdrosny...Tylko to nie fair w stosunku do tego chłopaka "na zastępstwo". Eh to jest trudne

Gość ale temu z ktorym
sie umowisz nie musisz nic obiecywac i on moze o tym wiedziec wazne by ten na ktorym ci zalezy nie wiedzial facetowi czasem nalezy pomoc zdecydowac sie :) p.s. facet jestem :D

Gość ZynekZplebanii
Mam wrażenie, że czujesz się samotna dlatego, bo ktoś niepotrzebnie wywiera na Ciebie presję i jeśli chodzi tylko o to, żeby podążać za modą to nie wiąż się póki co z nikim. Skrzywdzisz siebie, swojego partnera i później będziesz miała wrażenie, że nie da się normalnie funkcjonować. Wydaje mi się, że masz teraz idealny czas żeby zrobić najwięcej dla siebie, żeby mieć co zaoferować oprócz ciała. Bądź fascynująca i czuj się piękna, nie tylko przez to jak wyglądasz... ucz się języków, czytaj, oglądaj filmy, maluj, wyszywaj.... cokolwiek:D Jeśli będziesz pewna siebie, to nie dasz sobie manipulować. Jestem facetem i wiem, że facet ma zawsze w sobei naturę krętacza:D jeśli dasz się wykorzystać, to Cię wykorzysta. Musisz czuć, że panujesz nad swoim związkiem, a jeśli będziesz cały czas wytęskniona i smutna to Cię życie skrzywdzi.

Gość janeczka100
Dzieki wszystkim za porady...Zastanowie się nad tym jeszcze. Miłego dnia