Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdjksfhsdfhjsdhfhsdfsdgdgsdfgs

Wczoraj dotknąłem Joe Cocker'a!

Polecane posty

Siema loserzy! Wczoraj miałem imprezkę firmową, wiecie pełno jedzenia, darmowej wódki, piwa, przystawek i wszelkiej maści dobrodziejstw, o których marzy połowa zawistnego i zazdrośniczego społeczeństwa cafeteria.pl. Ale przechodzę do rzeczy. Otóż na tego typu imprezach (nie wiem czy wiecie, bo pewnie w waszych miejscach pracy nie ma czegoś takiego jak sponsorowana impreza firmowa) zawsze są gwiazdy. Ja miałem przyjemność oglądać samego (tak, tak!) Joe Cocker'a! Już widze Wasze miny, latające gule, ściśnięte usta hejterów, którzy pod nosem krzyczą "Ale ten cwel Golan ma dobrze" silnie ściskając swoje myszki z Tesco w akcie nienawiści. Co więcej byłem tak nawalony, że rzucałem w niego pieniędzmi, które dostaliśmy przy wejściu (imprezka była w stylu Gangster party tak więc była rosyjska ruletka, ochrona z bronią itp itd) i (trzymajcie sie swoich biurek!) dotknąłem jego klatę jak przechodził obok z ochroną! Była spocona niemiłosiernie więc na prawej dłoni mam część Cocker'a! I nie zamierzam jej myć przez najbliższy tydzień. Wiem, że mi zazdrościcie, też byście tak chcieli w życiu. Kładę lachę na Wasze wypowiedzi, bo i tak jestem lepszy od Was!

Gość fdjksfhsdfhjsdhfhsdfsdgdgsdf
jestem lepszy bo macałem mu fiuta i wkładałem palucha w kakaowe oko! :P

Gość SZUkaaaaaaaam
no faktycznie zazdrościmy..pałuj się pustaku!

Gość SZUkaaaaaaaam
omg :O :O coraz gorzej.

Gość fdjksfhsdfhjsdhfhsdfsdgdgsdf
zapomnialem oddac ze po imprezie mielismy anal party i owy aktor mnie posowal w kakalko z kolegami w kolejarza. Bylo bosko :)

:D:D:D... aaaaaaa, juz wiem... to ten dziedek co go pokazywali kolo kubicy!!!

Znaczy wlaściwie to był cock Joego, a nie Joe Cocker

Gość Leżę i kwiczę
kurw,a ale Joe Cocker to nie aktor. Hahahaa!!!!

:O chodziło o mojego pięknego romana na którego mówią Cocker a to za sprawą jego fiuta... jego cock jest taki boski i męski uwielbiam gdy mnie dyma w kakałko :)