Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamalygowowowa

czy faceci chcieliby 27letnią dziewicę?

Polecane posty

Gość mamalygowowowa

? czy to jest interesujace czy raczej obrzydliwe dla was?

Gość dididididi
Obrzydliwe byloby, gdyby miala ona już kilku ****** na koncie :O

Gość Szkieletowa
a co w tym obrzydliwego? to,że laska się nie puściła z pierwszym lepszym? kochający facet powinien to docenić.

Gość klo./
media robią wodę z mózgu ludziom, więc jeśli facet łyka wszystko co mu tv wciska to może go i brzydzi.... ale prawdziwy chłop będzie miał swoje zdanie - pozytywne ma się rozumieć :)

Gość musi być jakaś dziwna
:o

Gość jak fajna dziewczyna
to czemu nie?

Gość Ja bym się bał,
że nie ma wcale potrzeb seksualnych i wspólne życie będzie udręką.. Są ludzie którzy nie mają potrzeb seksualnych, a ja takiej dziewczyny nie chcę.

Gość markois
to zalezy czy jest ładna . Samo dziewctwo mi nierobi roznicy ..

Gość markois
obwawiam sie jednak ze malo jest dziewic w tym wieku ktore sa ładne .

Gość mamalygowowowa
dziwna czyli co rozumiesz przez to? dziwna czyli...... ? jakie wam cechy osobowosci takiej osoby przychodzą na myśl gdy myslicie ze ona jest dziwna skoro w tym wieku jest jeszcze dziewicą? (no tak, oziębłość seksualna to jedno, ale czy tylko to? )

Gość ZynekZplebanii
To jest przerażające, że ludzie są zmanipulowani i słuchają głupot;) Moda na zabawę w mamę i tatę to dla mnie jakaś skrajność. Mam 24 lata, chcę czekać do ślubu i mam w nosie to, że ktoś się z tego będzie śmiał. Prawda jest taka, że najgłośniej się śmieją Ci co sami nie mają o tym pojęcia tylko się im wydaje, że od samego mówienia już to zrobili:D:D:D. Dla mnie to decyzja na całe życie i też Ci życzę, żebyś tego chciała, a nie żeby otoczenie chciało. A facet będzie szczęśliwy;)

Gość mamalygowowowa
jednak prawda jest taka ze ludzie w realu smieja sie z takich dziewczyn.. taka jest prawda

Gość r54566t
ja jestem 27 letnią dziewicą i chyba wyglądam dobrze albo nawet bardzo ale moje powodzenie uderzyło mi do głowy i szukam nie wiadomo kogo i cięzko mi się zakochać. do tego obiecałam sobie, że zaczekam. trochę to męczące bo mam duże potrzeby seks a tu lipa :( tylko, że ja miałam chłopaków. niestety wstyd mi się do tego przyznać ale sama wiem, że powinnam zmienić kryteria ale jakoś ciężko mi się zakochać... :( czasami chciałabym się tak puścić ale jestem zbyt przyzwoita. zawsze sobie mówię, że najpierw praca, nauka, sport a kiedyś kogoś poznam w kim się zakocham ale to mi nie wychodzi.

Gość hahaha piszcie sobie
ja sie masturbuje i nikt nie pozna, ze jestem dziewica i nie bedzie sie smial, bo sie nie przyznam jak do czegos dojdzie. glupi mezczyzni. juz ja wiem jak patrzycie na dziewice.

Gość 27 lat to dobry wiek
na rozdziewiczenie a faceci jak wolą dziewczynki po 13 lat to do wora ich i wyjebac do renu bo głeboki wczesniej kamieni nakłaśc zeby nie wypłyneli

Gość :)))
Szczerze to nie bardzo... ;P

Gość r54566t
No właśnie wielu facetów, którzy do mnie startuje z góry zakłada, że nie jestem dziewicą tylko startują do gwiazdy playboya. Strasznie mnie to od nich odstręcza. gdyby zmnieli technikę na bardziej delikatną może i by coś wskurali.

Gość mamalygowowowa
no tak ale proszę panów o szczere opinie od siebie .. ja wiem ze kobiety ktore sa dziewicami w tym wieku beda bronic tego ze to cnota i wartosc itd ale jak to wyglada z drugiej strony?

ile bym dał zeby znalesc 19 letnią dziewice :) ten gosc co bedzie z tobą bedzie głupi jesli stwierdzi ze to obrzydliwe

Gość mamalygowowowa
ja nie mam 27 lat jeszcze.. ale czas szybko leci a ja nie mam czasu na umawianie sie z facetami ani na trwale zwiazki wiec tak sobie mysle ze za 2 lata czy 5 czy 6 sytuacja sie pewnie nie zdąży zmienic :( nikomu sie hnie chwale ze nie mam zadnej przeszlosci łóżkowej bo nie potrzebne mi są kpiny ani dziwne spojrzenia.. ale milo wiedziec ze sa ludzie ktorzy nie traktuja tego jako powodu do kpiny ze ktos jest dziwny czy cos.. jednak to jest tylko forum w rzeczywistosci nikt ci w towarzystwie w twarz nie powie ze to dobrze, raczej ze marnujesz sobie zycie.. z czym sie moze i zgadzam ale czasem po prostu zycie sie tak uklada ze jest jak jest..

Gość piter wawa
lubie dziewice, nawet 27 letnie, nie przeszkadza mi to :)

Gość mamalygowowowa
up

Gość mamalygowowowa
dobra ale ponawiam pytanie -jak uslyszelibyscie ze jakas dziewczyna w tym wieku lub starsza jest jeszcze dziewicą to co sobie pomyslicie - pierwsza mysl w glowie