Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce pogadac z kims bo smutno

mam wrazenie ze on mnie nie kocha

Polecane posty

jestesmy razem rok,w tym mieszkamy razem od maja.teoretycznie wszystko jest dobrze,ale ostatnio czesto sie na mnie wkurza,potrafi powiedziec wynos sie,no moze tu jest moja wina bo mam depresje etc. nie wiem co myslec,takze mam wrazenie ze on sie cieszy jak mnie nie ma w domu bo tak to moze robic co chce,teraz nie pracujemy.wczoraj bylam na miescie 6godzin i on mial isc na prawo jazdy porobic testy etc i niby mial wyjsc po 16 a ja sprawdzilam historie i byl o 18 i sie zastanawiam czy poszedl,w dodatku chyba wykasowal pare rzeczy,zauwazylam ze byl na facebooku a w historii nie bylo tego. nie wiem co myslec:(

Gość całkowicie czarny kot
Myślę, że zamaist martwić sie tym co robi Twój facet, powinnaś się zainteresować sobą i swoim zdrowiem. Bądź silna samą sobą, swoją siłą... Zacznij od siebie. Udaj się po pomoc do specjalisty, który Ci pomoże z depresją. Związki to sa rzeczy drugorzędne - zdrowie jest najwazniejsze. Powodzenia :-)

mam depresje juz prawie 3lata,nie wiem czy psycholog by mi pomogl bo wstydze sie rozmawiac z kims obcym :( ogolnie wszystko mnie doluje,czesto nie mam ochoty wstac z lozka,wiem to zalosne :/

martwie sie co on robi,bo jesli np z kims flirtuje czy w ogole w jakis sposob mnie oszukuje to ja nie chce z nim byc.juz sie sparzylam na kilku facetach

Gość całkowicie czarny kot
Nie jesteś żałosna :-) Depresja dotyka ludzi w kazdym wieku, każdej płci i o każdym statusie majątkowym... Nie ma w tym nic żałosnego :-) A jesli nie widzisz postępów w terapi - idź do innego specjalisty. Szukaj aż do skutku.

to znaczy ja nigdy nie bylam u psychologa,bo ciezko by mi sie bylo otworzyc,niby wiem ze by sie ze mnie nie smiano,no ale..nawet siostrze nie opowiadam o tym,bo ona uwaza,ze moje problemy sa banalne w porownaniu z jej.

Playowka--a masz podobnie?

ja mam podobnie tylko nie mieszkamy razem. A co takiego wydarzyło się że mówisz że masz depresje?

banalnie sie zaczelo... poprostu rzucil mnie pierwszy chlopak,klamal,mial inna.no taki szok,bo sie w ogole nie spodziewalam,w sumie to moze nie byla jakas wielka milosc z mojej strony,ale to co zrobil doprowadzilo mnie do depresji :( a co robi twoj chlopak?i ile jestescie razem?

weź dziewczyno sie nie przejmuj masz drugiego teraz:) 3 lata i pół roku. może na gg przejdziemy?

Tez uwazam, ze powinnas zajac sie soba i swoim zdrowiem a reszta jakos sie ulozy :) No i siegnac po pomoc do specjalisty. Ja sama nie bardzo lubie rozmawiac z obcymi osobami ale trzeba sie przelamac, bo to pomaga.

nie mam gg :( nie dziala. to znaczy to nie chodzi oto ze ja rozpaczam po tamtym,nie wiem jak to wytlumaczyc,jestem zawiedziona i teraz ciezko mi uwierzyc ze kolejny nie bedzie takim samym palantem. a na moja depresje moze zlozyla sie rodzinne problemy,studia,brak pracy etc. playowka opowiedz cos wiecej

kochana będę jutro tu zajrzę do Ciebie ok 14 dobrze bądź na pewno to pogadamy głowa do góry :) wykasuj historię całuję:) chyba że na tel chcesz popisać zostawię numer 533 693 216

Gość TAKA SAMOTNA
witam,u mnie jest troszke inna sytuacja :( mlodo urodzilam dziecko.moj chlopak na poczatku byl super.potem bylam na rowni z jego kolegami.jak widze jego oczy gdy rozmawia z kolezankami (zadowolone),jak sie zachowuje...wtedy lzy mi podchodza bo go kocham.jest mi ciezko bo rzuca sie za byle co.mowi ze mnie kocha ale tylko jak go o to sama zapytam.czemu do innych ma lepszy stosunek...niewiem...

Gość chce z kims pogadac bo smutno
minął rok od zalozenia tematu!! jaki szok,ze wpadlam na niego... a wiec tak,mialam dobre przeczucia....niedlugo po tym powiedzial,ze ma watpliwosci,co do mnie czuje,a ja latalam za nim jak glupia,od ponad pol roku nie jestesmy razem.dluga historia,nawet na chwile sprobowalismy jeszcze raz.Ogolnie terazz wiem ze jak sie czuje ze ta druga osoba nie kocha,to ta intuicja dobrze nam podpowiada...

Gość volga_jasnowidzaaa
:) to dobrze ze sie skonczyłow takim razie..tez bylam w takim zwiazku a jak twoja depresja?

Gość gość
Swego czasu rozstałam się z chłopakiem, powodem nie był brak miłości. Byliśmy razem cztery lata. Bardzo mi źle i smutno. Nie wiedziałam jak dalej żyć. Jak poradzić sobie z tęsknotą i miłością, jak co rano wstać, jak pracować kiedy w głowie i sercu On wciąż był on. Tyle już łez wylałam a jednak nie pomogło, nie było mi lżej. Wiedziałam że jedyną szansą na normalne życie dla mnie jest odzyskanie Go. Koleżanka dała mi adres strony http://urokmilosny24.pl , postanowiłam skorzystać i zamówić urok miłosny. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Mój Andrzej do mnie wrócił, a ja odzyskałam radość życia.