Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwatemalia

Wszyscy dziadkowie powinni dostawać viagrę za darmo!!!!

Polecane posty

Gość gwatemalia

Przecież do 70tki ma się siłę raz na tydzień z 5-10min pobaraszkować w łóżku z babcią :O a kochane ciało podobno jest zawsze piękne :O dziady by były mniej zgryźliwe a mohery mniej zgorzkniałe!!!

Gość fxfxfdbf
jak uprawiać seks z jajami po kolana ? :O

Gość koleś widać chce dać odsapnąć
ZUS- owi, służbie zdrowia i opiece społecznej bo zobaczcie jakie to proste: babcia z dziadkiem dostaną po wiagrze - bara bara figo fago a tu nagle obojgu pikawka strzela i zaliczają zgon 🖐️ reasumując - ZUS nie wypłaca więcej emerytur owej parze, służba zdrowia nie jest blokowana kolejkami do lekarza a w Domach Pomocy Społecznej jest więcej miejsc dla tych, którzy seksu nie uprawiają i spokojnie chcą dożyć swych dni przy robótce ręcznej czy stawianiu pasjansa :) aa, dodać trzeba , że biznes pogrzebowy miał by się jeszcze lepiej :D🖐️

Gość gwatemalia
no bez przesady z tą pikawą :P rozumiem gdyby mieli się ruchać codziennie ,ale raz na tydzień 2 tygodnie?

Gość gwatemalia
mój dziadziuś odwiedza mnie i moją dupkę w nocy ok 3-4 razy w tygodniu robi to spokojnie i po cichu więc nawet się nie budzę tylko rano wyro mam spermą upierdolone ale to szczegół:

a co pewnie nadstawilas zada jakiemus bogatemu staruchowi i teraz chcesz zeby szybciej mu serce wysiadlo

Gość gwatemalia
niee :D po prostu mi żal starszych ludzi :P ja tam bym chciała uprawiać seks jak najdłużej :D