Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka8

CZYM WIĘKSZE PIUERSI TYM MNIEJSZA MOŻLIWOŚĆ KARMIENIA NATURALNEGO

Polecane posty

Gość werka8

niestety własnie sie o tym przekonałam , mam miseczkę E, nie mam mleka wcale , ani mały nie moze złapać brodawki , moje siostry tez tak miały , a kolezanki z miseczką A karmiły po 2 lata swoje dzieci -- i gdzie tu sprawiedliwosc??!! po co ta mleczarnia pod nosem?!

Jakieś bzdury. :) Jak możesz nie mieć wcale mleka? Pojawi się, nawet jeśli na początku masz problemy. Skoro nie umie złapać brodawki, widać masz wklęsłe. To Twoja wina, nie dziecka.

Gość bzdury bzdury a przynajmniej
to nie jest wina miseczek , a co do brodawki to moze masz za male lub wklesle?

Gość wdadsc
tez to zaobserwowalam

Gość kijevna
miałam DD - w tej chwili chyba E i mnóstwo pokarmu - to nie wielkośc piersi decyduje - czasami to geny, czasami stres czy choroba...poszukaj profesjonalnej pomocy jak Ci zależy na karmieniu

Gość wracaja do formy
wiesz to troche bez sensu piersi w wiekszosci skladaja sie z tluszczu i nie ma on nic do tego jak dzialaja kanaliki mleczne ja mam D i karmilam 10 miesiecy a drugie tylko 3 bo pokarm zanikl ze stresu.

Gość werka8
w szpitalu w pierwszej dobie połozna rzyszla podczas karmienia i powiedziala tylko"nic z tego nie będzie" , duzo osob mi mowilo ze to stres,ze jak pojde do domu to bedzie ok , ale wrocilam do domu , kupilam kapturki , mały łapał ,ale mleko nie płynęło , zaczęłam ściągać laktatorem , to najwiecej udalo mi sie sciągnąć 30 ml z obu piersi, wiec chyba to nie moja wina?!

Gość mamachichi
eeee...ja mam duże G i dawałam radę bez problemu, nie denerwuj się to Ci zacznie wychodzić

Gość 30 ml to wcale nienajgorzej
można było dalej przystawiać dziecko, ja przez 2 dni odciągnęłam 2 kropelki , a potem mleko już było, choć nigdy tyle żeby naściągać na zapas, ale na bieżąco starczało

Gość mamachichi
a ściągnąć też nigdy nie mogłam więcej niż 10-20ml, ale mleko było, bo córa się najadała

werka po pierwsze - nie denerwuj się! przystawienie ssaczka :D do piersi nie jest proste, czy masz miseczkę A czy Z ;) nie wiesz czy masz mleko, bo mały się nie przyssał poprawnie :)