Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramika

jak usztywnić bitą śmietanę??

Polecane posty

Gość atramika

Taką kremówkę 30% na wierzch ciasta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość atramika
gips będzie ciężkostrawny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pstrokata
Wstaw do lodówki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość atramika
i myślisz, że to wystarczy?? Nie trzeba dodawać żelatyny??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karnawalowa skarpeta
ubita smietana powinna byc juz dosc sztywna przeciez

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość atramika
no tak, ale czy po paru godzinach nie opadnie mi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość karnawalowa skarpeta
nie, ale trzymaj ciasto w lodowce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość atramika
ok, dzięki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×