Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdę poważne pytanie

JAKA JEST DZIEWCZYNA, KTÓRĄ NIE KOCHA OJCIEC

Polecane posty

Jak w temacie....chodzi mi o to, czy taka dziewczyna może mieć jakieś zaburzenia spowodowane tym, że odczuwa brak ojcowskiej miłości?

Gość całkowicie czarny kot
-KTÓREJ nie kocha ojciec... -nie ma reguł, które mówią, ze ktoś, kogo nie kocha rodzic jest taki, a nie inny

spotykam sie z dziewczyna i mi powiedziala, ze uwaza, iz jej ojciec jej nie kocha lub kocha ja na swoj sposob.

Gość a czemu pytasz
?? taka dziewczyna nie ma żadnych zaburzeń. Przecież nie jest psychiczna. W ogóle skąd takie pomysły. Ja akurat mam ojca, który nie nawidzi swoich dzieci. I nie kocha ich. A na dodatek wyzywa, życzy śmierci, albo takiego życia, żeby mąż ją bił. . W związku z tym ja też nienawidzę swojego ojca, i mam go w dupie , że tak powiem. Ale nie przzeszkadza mi to w życiu codziennym, w związku. Wręcz przeciwnie. Staram się zzapewnić dziecku to wszystko czego ja nie zaznałam. Mój facet nie narzeka, chociaż na początku zanim jeszcze nim był, też cośwspominał na ten temat. BArdzo mnie to zdenerwowało. Więc jesli masz jakieś obawy, to nie mów swojej dziewczynie o tym. Ale każdy przypadek jest inny.

Gość 34 dni w prezencie
napewno ma to wplyw na jej dorosle zycie, ogol;nie ludzie ktorzy mieli niedosyt milosci w dziecinstwie maja problemy w doroslym zyciu, zwlaszcza jesli chodzi o budowanie zwiazkow, takie kobiety zazwyczaj lubuja sie w toksycznych zwiazkach i kochaja az za bardzo....