Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jej umyśle myśli krążą

Choc jestem brzydka i tępa, chcę przystojnego i mądrego.

Polecane posty

Przyznam się do czegoś, choc jestem brzydka, nieciekawa, lekko tępa, mająca problemy w nawiązywaniu kontaktów z ludzmi to chciałabym żeby zainteresowal się mną przystojny, pewny siebie, szarmancki mężczyzna. Nigdy nie byłam w żadnym związku, nie mam znajomoch, wolny czas spędzam sama, przed tv, komputerem, na rowerze...itp. Żyje w sposób ktory mnie nie zadawala, jestem po prostu nieszczęśliwa. Chcialabym robic mnóstwo ciekawych rzeczy ale z powodu kompleksów, nieśmiałości, braku odwagii, swojej głupoty nic nie robie, tylko trwam w tym stanie 20 kilka lat i cierpie. Czasem nachodzą mnie dziwne myśli, mam wtedy ochote zrobic coś szalonego, ostatnio np. zapragnełam sponsoringu - wiem, ze to głupie, co pisze ale takie uczucią mną targają. Chcialabym zeby zainteresowal sie mną sponsor, oczywiście przystojny, zamożny, kulturalny.....To wszystko może się wydawac śmieszne i niedorzeczne ale takie nachodzą mnie myśli. Zdaje sobie przecież sprawe, ze nigdy zaden atrakcyjny i fajny facet nie zwróci na mnie uwagi, bo w niczym mu nie dorównam. Szczera jestem, mozecie mnie pokrytykowac.

a tak na marginesie, podoba mi się to co pisze, ten Egoist*31

Gość abf
a co ty myslisz ,ze kazdy sposnor jest mlody piekny i bogaty? taki koles moze miec sex bez placenia zwlaszcza komus bez wyglądu dziwka bez wyglądu jest bez szans Sluchaj dalej egoista( nastolatka ktoremu odpierdala) to stoczysz sie na dno Temat to prowo wiem ,ale moze przeczyta to rownie glupia wariatka ktora marzy o księciu z bajki

nie szkodzi , bęede dawala dupy na krajowej siódemce , moze trafi sie jakis przystojny Słowak

abf ale czemu się tak przejmujesz, to tylko moje myśli, nic poza tym...troche wyluzuj :) Dobrze jest pomarzyc

Gość jak jatego nie lubie
Wiesz co ? Zajmij się sobą :) zamiast szukac albo czekać na faceta ,rozwijaj siebie żeby dorownac innym

hehe...mam taki zamiar :)

kazda chce przystojniaczka te ladne i te brzydkie tez wiec taki brzydki facet jak ja ma przesrane

Gość Jasminum.
Pracuj nad sobą, układaj życie tak jak chcesz, nie zostawaj w tyle, bo życie toczy się szybciej niż myślisz...

Gość aha i achhh
też tak mam i nie zamierzam obnizac poprzeczki, tym bardziej że i tak wszystko na nie :D

Gość ŁAŁ...........
:p