Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola bez pitola

Najgorszy, najbardziej ścierwowy polityk według was

Polecane posty

Gość lola bez pitola

Czyli osoba publiczna robiąca w polityce jak np Kaczyński, Palikot czy Komorowski Pewnie sporo zaraz zacznie jazdy po Tusku i Kaczyńskim, a ja mam jednak inny typ Barbara Kudrycka - ta wredna pipa od szkolnictwa wyższego, trudno ją nazwać człowiekiem :( STARE, głupie obleśne wredne babsko, niekompetentne co tylko uczelnie i kierunki potrafi zamykać. Normalnie udusiłabym tą ropuchę jebaną!! :(

Gość podzielam zdanie loli
Kudrycka to ścierwo, powinna zostać odwołana dyscyplinarnie ze stanowiska!!! Sorry, ale takie GÓWNO jak ona ma studentom dyktować i narzucać, no gorzej niż giertych. Won z nią!!!

Gość oczywiście Kudrycka
mogłaby już umrzeć...

Gość Kaczyński
co ten koleś robi to woła o pomstę do nieba :(

Gość Szkieletowa
a wg cb Tusk i spółka są lepsi? :( no to ci serdecznie współczuję

Gość jaokoś tak pisiory są wredne
kaczyniak, błaszczak, hoffman, czarnecki, ziobro, kurski, kampa, jakubiak po też nie kocham, ale chociaż nie ma tam takiego skurwielstwa

Gość jasne że Kudrycka
wystarczy spojrzeć na jej ryj!! Chodząca nienawiść wobec studentów...

Gość lslslslsllslslsllslsllslslllss
dla mnie Niesiołowski-dno i 5 metrów mułu

Gość Szkieletowa
najgorsze skurwielstwo jest właśnie w PO ! Nie dziwię się,że ten naród schodzi na psy skoro ludzie dają z siebie zrobić debili!

Gość Kudrycka jest w PO
Dlatego w następnych wyborach parlamentarnych zagłosuję wyjątkowo na PiS !!! Jak wygra PO to ten kudrycki śmieć znów zostanie i będzie dalej kopał studentów!!! Nie możemy na to pozwolić!!!! Takie gówno.... mój boże, taki śmieć, taka żałosna DUPA z takim żałosnym ryjem co tylko uczelnie potrafi zamykać!!! KUDRYCKA WON !!!!!! NIE CHCEMY CIĘ ŚMIECIU !!!!

Gość Szkieletowa
Też głosuję na PIS! A Ci którzy zaraz zjadą mnie za niby moherstwo są biedni i ślepi! Czy naprawdę nie widzicie co się dzieje?! Jesteście na tyle głupi i ślepi?!

a! I KLICH!!!!!!! kawał skurczybyka!!!!!!!!! Przez Niego nie będą budować mieszkań dla żołnierzy a 13nastki i premie pozostaną tylko w marzeniach....

Gość Szkieletowa
Tusk - Komora - Palikot - ogólnie całe zawszone PO ! Mam na nich alergię! I Napieralski :( Kuźwa niech tańczy dalej z tymi bliźniaczkami ale niech się za politykę nie zabiera.

Gość Laula
KOMOROWSKI ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i TUSK feeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość fnhmjm
mnie wkurwia niesiolowski, jak go slysze to sie we mnie gotuje...

Gość Kudrycka i tylko ona
powinna strzelić sobie w ten żałosny wredny ryj http://nfajw.files.wordpress.com/2008/11/kudrycka1.jpg Spójrzcie na ten ryj i tą nienawiść w nim!!!! TO JEST KURWA MINISTER ??? Taki ktoś ma dyktować studentom, zamykać im kierunki i uczelnie!!!! O w życiu, studenci dawno powinni zrobić jakąś manifestację, jakiś protest i jestem pewna że od razu by poskutkowało i to dno by wyleciało na zbity ryj!!!!

Gość zbędne w polityce
kaczyński i Macierewicz

Gość nie jestem w temacie
dlaczego tak nie lubicie Kudryckiej? O studiach w Polsce nie mam pojęcia bo sama skończyłam je 6 lat temu i już nie mieszkam w Polsce.Studiowałam na uczelni gdzie Kudrycka była rektorem i zawsze wydawała mi się miła osobą...

Gość 782738
Ja nienawidziłam po prostu tej potwornej baby co była rzecznikiem praw dziecka (!)... nie pamiętam jak sie nazywała... W jednym z programów poświęconych problemom rodzin wielodzietnych stwierdziła, ze za ich niedolę odpowiadają nałogi: alkohol, papierosy i ..... antykoncepcja (!)

Gość najgorsze ścierwo to
Ryży kutas Donaldinio

Gość jak dla mnie Macierewicz
Hofman, Kurski, Kempa. Jaro, Szczypińska, Nelly.

Gość kudrycka!
Gdzies przeczytałam, że prostytucja to zawód a kurestwo to cecha charakteru. Cech charaklteru zmienic sie nie da..dlatego niech pani kudrycka wreszcie wlezie pod rozpedzony pociag albo niech skoczy z mostu zamiast niszczytc życie innym . Scierwo jedne.

Gość alinka tralalinka
palikot :]

Gość ku***cka
zdecydowanie kudrycka, niech zdycha w męczarniach stara ku*wa za niszczenie polskiej nauki i utrudnianie życia ambitnym studentom