Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona jak cholera!!:((

Dziś miały być moje zaręczyny,bylam taka szczesliwa:(

Polecane posty

Tak sie do nich przygotowywalam wraz z moimi rodzicami,bylam szczesliwa ze w koncu zaakceptowali mojego faceta,bo na poczatku nie mieli o nim dobrego zdania,musialam ich dlugo do niego przekonywac.Mial byc o 17,a zjawil sie po 19 i to totalnie zalany,ledwo trzymal sie na nogach.Moj ojciec kazal mu wyjsc i wiecej sie w naszym domu nie pokazywac.Ja becze od dwoch godzin,wszystko szlag trafil!:(

no cóż... lepiej jak sie schlał na zaręczyny i pokazał, co sobą reprezentuje (chociaż rozdzice poznali sie na nim juz wcześniej) niż miałby to zrobić na ślubie albo po

Gość jestem gruba:(
lepiej ,że teraz pokazał swoją prawdziwą twarz niż dopiero po ślubie:D

Gość dziewczyna smutna
Nie martw się,,, może spanikował:) jak Cię kocha to wszystko się ułoży. Długo się znacie? miał jakies kwiatki z sobą?

Gość dziewczyna smutna
tó,że sięupił nie znaczy,że nie chce brac z Tobą slubu. Już skończcie jej idiotycznie doradzac... Taaa najlepiej kopnąc w dupę i żałowac potem. SPRAWA się sama wyjaśni.

to jak tak go zaręczyny stresują, to na ślub się powiesi z tego stresu chyba, biedaczek

Gość dziewczyna smutna
Ewa, 33 ----------------------------- > nie bądź złośliwa.

Gość Januszek..........
Taaaaaaa ze stresu.Facet totalnie nieodpowiedzialny.

Gość jestem gruba:(
to sie pokazał tesciom:D z najlepszej strony-zaś z góry wiadomo ,że na nim zawsze będziesz mogła polegać:D

no jestem, ale taka już moja natura ale powiedz, czy nie mówię prawdy?

Gość dziewczyna smutna
Ewa, 33----------------> może i mówisz prawdę. Nie jestem w jego skórze, więc nie wiem jaki z tego chłopca TYPEK. :) Mam dopiero 19 lat i mało wiem o tym świecie. Ja jednak nie skreśliłabym Go tak łatwo. Kazdy zasługuje na drugą szansę.:P

Nie mial kwiatow,nawet sie nie postaral o ubior,wygladal jakby z jakiejs menelni przyszedl prosto do mnie:( Tak mnie zawiodl ze nawet sobie tego nie wyobrazacie

a ja myślę, że on już drugich szans to miał co najmniej kilka u tej dziewczyny...

Gość dziewczyna smutna
a ile ON ma lat i TY ile masz?

Ja mam 25,on 26

Gość dziewczyna smutna no wlasnie
masz 19 lat tez bylam taka glupia w tym wieku i tak pieprzylam jak ty jak ci jeden z drugim zorbi krzywde sprawi ze poczujesz sie jak szmatato zmadrzejesz i zaczniesz wlasciwie oceniac facetow i kopac ichw dupe kiedy nalezy nauczysz sie tez wybierac tych wlasciwych i tego ci zycze

Moj ojciec od poczatku mi go odradzal,twierdzil ze to nie jest facet dla mnie,ale ja za wszelka cene probowalam zeby sie zaprzyjaznili choc troche.Tak sie staralam,a teraz wszystko na nic!

Gość dziewczyna smutna no wlasnie
buhehehehe porazilo mnie 26 lat:) a zachowanie jakby mial 16 ja za maz wychodzilam kiedy moj maz mial 26 lat i takiej nieodpowiedzialnosci i gowniarstwa nigdy nie moglam od niego uswiadczyc skad wy bierzecie takich gnojkow?

Gość dziewczyna smutna
takich typków jest teraz pełno:( no to na serio 26 lat to jest sporo. Myślałam ,że ma z 21:P a długo razem jesteście ze sobą?

dziewczyna smutna no wlasnie Tak,masz racje zachowal sie jak gnojek i nie wiem czy dam temu zwiazkowi jeszcze szanse:( skoro on w takim dniu zachowal sie jak dzieciak! Nieodpowiedzialny dzieciak!!:(

dziewczyna smutna 3 lata jestesmy ze soba,na lipiec planowalismy slub

Dzwonilam do niego zeby mu wygarnac jak sie zachowal,chcialam sie wykrzyczec i troche ulzyc sobie w ten sposob ale telefon wylaczyl.Nie wiem...nie wiem co mam robic:(Przeciez go zabije chyba za to co zrobil!!!:(:(:(

Gość dziewczyna smutna
ja piernicze. Może sfoksował :P pamiętaj ,że stres i pośpiech to zły doradca. Nie odzywaj się może pierwsza do niego. Poczekaj na Jego krok.

Wiedzial od dwoch tygodni ze dzis mielismy sie zareczyc,nie mam dla niego zadnego wytlumaczenia.Tak sie cieszyl niby ze moj ojciec sie w koncu zgodzil,a wyszlo na to,ze olal to wszystko:(

Dziewczyny co byscie zrobily? Dalybyscie szanse komus kto tak was zawiodl?:(

Gość stresu nie wytrzymal
:( To co napiszę będzie nie na temat Nie szukam odzewu Byłem z dziewczyną 2 lata Chciałem oświadczyć się jej na początku czerwca ub. roku. Pod koniec maja zachorowałem. Śmiertelnie. Udało się przeżyć. Miałem zostać kaleką, wtedy zostawiła mnie. Udało się i nie zostałem. Po tym chciała wrócić lecz już nie chciałem. Jak pisałem to nie na temat lecz by nie męczyć się więcej musiałem gdzieś to powiedzieć. Kochaliśmy sie no i przestałem wierzyć w miłość.

Gość dziewczyna smutna
zależy jak się wytłumaczy TOBIE:) napisz potem jak się sprawa rozwija.