Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzidzi ?

Hmm ... Ciaża ?

Polecane posty

Gość Dzidzi ?

sluchajcie , 1 lutego odbyl sie stosunek , raczej nie powinno dojsc do zaplodnienia , bo byla prezerwatywa , no i 15 dostalam normalnie okresu , w terminie . Czy mimo to moge byc w ciazy ?

Gość taktaktakniee
:O:O:O

Gość omg omg
idz do psychologa!

Gość Dzidzi ?
pytam powaznie :D

Gość Dzidzi ?
zamiast okresu dostałam sraczki , czy to może mieć coś wspólnego z tym faktem

Gość Dzidzi ?
Niby nam pękła ale co tam!

Gość Dzidzi ?
dlaczego ? przeciez prezerwatywa peknac mogla . A krwawienie wystepuje nawet jak jest ciaza . wiec pytam ? czy gdyby doszlo do zaplodnienia nie mialabym tej miesiaczki 2 tyg pozniej ?

Gość Karolyne...
Okre moze pojawic sie nawet podczss pierwszych miesięcy ciaży,a le skoro sie zabezpieczyliscie a okres masz to na 99% nie ejstes,a le jeśli mimo wszytsko myślisz o tym an okrągło to śmigaj po test i wszystko się rozwiąże ;)

Gość 1 lutego a o której
godzinie sie odbył ?

Gość Dzidzi ?
ok , poczekam , ale poki co odpowiedzcie powaznie ;p

Gość Dzidzi ?
Mój chłopak mówi,że śniło mu się,iż mój brzuch przemawia w nieznanym mu języku.

Gość Dzidzi ?
Boje sie zrobi test . chyba zawalu bym dostala gdybym miala czekac czy sa tam 2 kreski czy 1. ... wole chyba niewiedziec ... dlatego pytam was o prawdopodobienstwo ;d

Gość do wruszki
prędzej dziś w lotka wygrasz.. daj spokój dziołcha

Jak TY mozesz oczekiwać poważnej odpowiedzi jak samo pytanie poważne nie jest. Czlowieku, wiesz skąd się dzieci biorą? to raz... dwa :-) zacznij obliczać dni płodne i niepłodne :) a trzy, to weź Ty się weź w garść bo jak Twoim zdaniem prezerwatywa to 100% gwaracji to sie gruuuubo mylisz. Skąd to podejrzenie, ze możesz być w ciąży?

Gość zwykly
nio mysl ciagle o ciazy a napewno bedzisz mala udane zycie sexualne

Gość Dzidzi ?
glupie pytania biora sie z glupot w glowie ktore mam ciagle o tym myslac i wkrecajac sobie cos ..

Gość do wruszki
a cztery- nie tak łatwo w ciąże zajść :P

Gość Karolyne...
Zrób test :) my ci tu nie wywróżymy potomka lub nie - a test wszytsko załatwi - jednozanczną decyzją ;d

Ok, to ja Tobie napiszę tak... zeby nie posiadać dzieci, musiała byś unikać kontaktów ze swym partnerem... mając na mysli kontakt no wiesz :D wtyczka i kontakt, bo nie wiem ile TY masz lat, wiec dlatego tak to tłumacze. DO dziecka moze Ci byc daleko, ale wiedz jedno, ze Twoj okres o niczym nie swiadczy, bo okres w ciąży do 3 miesiąca mozna miec, moze on jest lekko inny, bardziej skąpy, ale jest. Prezerwatywa nie daje 100% pewności, a facet czasem sam nie wyczuje kiedy mu się wympsknie. Zainwestuj w sexuologa i on powaznie z Toba pogada, bo widze, ze ani mama ani tata nie interweniowali w Twoje wychowanie i wchodzenie w życie tzw "dorosłe" :-) Powodzenia

Gość JacieNieMoge
Dzidzi - co dostałaś? OKRESU? Po jakiemu Ty piszesz? Może dostałaś OKRES? No chyba że jednak dostałaś MIESIĄCZKU :P :P :P Naucz się odmiany przez przypadki. Mianownik - kto co (jest) - okres, a więc "Dostałam OKRES" Dopełniacz - kogo czego (nie ma) okresu!!! Może kupisz w poniedziałek pół kilo jabłku, to zrozumiesz gdzie robisz błąd :D

Gość Dzidzi ?
nie mysle ze to 100% gwarancji , dlatego pytam czy mozliwa jest ciaza . glownie chodzi mi o to , czy jak okres mial byc terminowo 2 tyg po stosunki , i faktycznie go dostalam , to czy to wyklucza w jakims stopniu ta ciaze , czy to za krotki czas od ewentualnego zaplodnienia ?

Gość Dzidzi ?
Nie rozumiem :(:(:(

Gość Dzidzi ?
jak MIESIĄCZKU?

Gość Dzidzi ?
Ale czy naprawdę za sprawą sexu można zajść w ciążę? Mama mówiła,że dzieci przynosi bocian a mamy luty.

Gość Dzidzi ?
przestancie sie podszywac ! wiem wiem ! DOSTALAM OKRES :d przepraszam ;p

Gość JacieNieMoge
To ja Ci wytłumaczę> Napisałaś w pierwszym poście: "15 dostalam normalnie OKRESU". A dlaczego okresU, to tak jakbyś napisała: "dostałam miesiączkU" !!! A teraz nagle się dziwisz jaką miesiączku :D Dostałam OKRES!!! a nie OKRESU!!! Mogłabyś napisać: "Nie dostałam OKRESU" i to jest prawidłowe, ale już "Dostałam OKRES".

Gość JacieNieMoge
To dobrze że zrozumiałaś, a odpowiadając na Twoje kolejne pytanie: "nie mysle ze to 100% gwarancji , dlatego pytam czy mozliwa jest ciaza . glownie chodzi mi o to , czy jak okres mial byc terminowo 2 tyg po stosunki , i faktycznie go dostalam , to czy to wyklucza w jakims stopniu ta ciaze , czy to za krotki czas od ewentualnego zaplodnienia" ? Jeśli dostałaś we właściwym terminie okres, to oznacza wykluczenie ciąży!!!

Gość Dzidzi ?
Sluchajcie prawda jest taka ze na forumi niezaleznie od tego czy masz lat 13 czy 24 mozesz pisac co chcesz i obojetnie jakie glupoty . z ludzmi czasami tak jest ze wkreca im sie schiza , boja sie i wypisuja rozne rzeczy i maja rozne watpliwosci . i tu nie chodzi o dojrzalosc czy o edukacje . spoko , ja wiem ze tez , ale nie tylko . bo jak przychodza stresujace sytuacje podbramkowe , zapominasz o tych wszystkich regulach , zasadach i tym co mowila mama czy w szkole np . Dochodzi stres , wstyd , podejscie rodziny , strach itd ... stad takie glupie pytania . dla was glupie . dla mnie powazne , ale nie na tyle zeby zadac je komus kto moze mi naprawde pomoc , tylko na tyle ze szukam pomocy na forum , chociaz wiem ze tu nigdy nie jest powaznie . ale mimo to moze ktos sie znajdzie kto POWAZNIE podejdzie do sprawy i mimo ze jest to glupie , to ODPOWIE