Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

powiekszone zrenice, powod?

Polecane posty

nie cpam, nie pije, nie pale, a czasami mam baardzo powiekszone zrenice. czy ze zmeczenia i sennosci tez moga sie powiekszac?

może to ze zdziwienia?

Gość jak masz sie
chyba od zbyt długiego spedzania przed kompem tez tak jest........

tak ,moga . mi się nawet niekiedy tylko jedna powiększa , i matka na mnie patrzy jakbym była pod wpływem , ale kiedys mi powiedziała , i poszłam sprawdzic i faktycznie . dwoje róznych oczu . jedna miałam jak kot o północy w rói

Gość 782738
Jankesa- różna wielkośc żrenic to b., poważna sprawa. Często jest tak przy guzie mózgu.

mam problemy z koncentracja i to powazne, w ogole to badania robilam chyba z 5 lat temu. teraz nie moge isc bo narazie nie mam ubezpieczenia...

Gość jatakmam
i podejrzewali mnie o cpanie itd aż zwróciłam ich uwage na zdjęcia z dzieciństwa,zawsze tak miałam,upierdliwe to jest bo jestem strasznie wrażliwa na słońce,potwornie mnie razi,nawet jak jest za chmurami:/

nie mam problemów z koncentracja . nie biore nic z prochów , czasem pije . jestem zdrowa normalna kobieta . tak mi sie robi czasem . tylko ,że ja nie odczuwam tego jako kłopoty z widzeniem ,bo ja widze normalnie ,nawet jak sie to robi . nic za to nie moge . przed kompem nie siedze za wiele , nie czytam przesadnie , nie wiem dlaczego ,może jakies właściwości teczówki bądz zrenicy . nie wiem. uwielbiam koty :P .Może to :D

a do tego neurologa to lekarz pierwszego kontaktu wypisalby mi skierowanie? czy lepiej isc jakos prywatnie? wkurzaja mnie ci lekarze bo niechetnie wypisuja skierowania chocby na badania, pozniej okazuje sie ze to cos powaznego, raz mi sie przytrafilo ze lekarka nie chciala mi wypisac skierowania na badania, a teraz jesli nie bedzie chciala to jej chyba oczy wydlubie

782738----->ja tego nie mam cały czas , po prostu czasem . nie mam żadnych innych objawów , mam 31 lat . dwójkę zdrowych dzieci , funkcjonuje normalnie .

Gość 782738
KRÓTKO MÓWIAC JESTEM ZDROWO PIERDOLNIĘTA

Gość 782738
Możesz iść tez z tym do psychiatry, bo oni się tym zajmują. Do psychoatry nie trzeba skierowania, do neurologa- nie wiem. Może by warto zrobić EEG. Pewnie będzie nieprawidłowe.

782738---->ja pisałam równocześnie z toba . i nie wiedziałam jakie masz objawy . nie przesadzaj . ja jestem nadwrazliwa na zapachy i dzwieki . (jeśli jest cisza) . ogólnie bez głośnej muzyki zyć nie moge . jak zasypiam musi 'chodzic telewizor " tylko po to żebym słyszała ,że dział , nie cierpie ciszy absolutnej . mieszkam w bloku . na 1-szym pietrze . i jesli sąsiadce na czwartym sie ulatnia gaz to ja to czuje , chociaz zaprzeczaja temu prawa fizyki , ide , sprawdza i znajduje ,

musze sie w koncu wziac za siebie i porobic badania, bo nie wiem w ogole co sie ze mna dzieje :-O ostatnio mialam powazne problemy zoladkowe, w ogole to bylo cos dziwnego. czuje ze mam jakies pasozyty w sobie, jakis czas temu przeczytalam temat zalozony na innym forum przez pewnego faceta i mial dokladnie ten sam problem co ja, wszyscy jednoglosnie odpowiadali ze to sa na pewno jakies robale :-O ja sie boje :-O

ewa----> idz i zrób morfologie . podstawa , wykaże jesli sa jakies pasozyty .

ide spac bo jutro do pracy dobranoc :-)

Gość jatakmam
jaka morfologia?jakie badania?no chyba ze ma narkotyki we krwi, niektórzy tak po prostu maja i tyle

Gość 782738
morfologią tego nie wykażecie....