Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natala_88

jak zostawić faceta?? ważne

Polecane posty

pewnie to trochę dziwne pytanie, ale naprawde mam z tym problem ;( jesteśmy razem od 4 lat mamy3letnie dziecko; szczerze mówiąc pochodzimy z dwóch różnych swiatów, bardzo się od siebie różnimy i tak naprawdę nigdy nie było idealnie; może chwilami było ok, ale tak to zawsze było cos nie wporządku przez ten czas zaniedbałam swoich znajomych praktycznie urwało mi się większość kontaktów bo zawsze był zazdrosny wiadomo jak to w tych czasach jest problem z kasą itp ja zajmowałam się dzieckiem i studiowałam, on pracował w końcu zaczęły się kłótnie zbyle powodu, okłamywał mnie, wolał towarzystwo kolegów niz mnie i dziecko, w sumie prawie się nim nie interesował, w końcu zaczął mnie wyzywać kilka razy uderzył...po ostatnim razie wyprowadziłam sie z dzieckiem i od pół roku jestem u rodziców; kiedy byłam na niego wsciekła myslałam ze dam rade ale niestety; złość z czasem minęła chociaz nadal mam okropny zal i nie rozumiem jak człowiek może sie w taki sposob zachowywać on sam zachowuje sie dziwnie bo raz mówi że mu zallezy że się zmieni, że bedzie dobrze, wszystko naprawi, a potem co innego; mam juz dość takiej sytuacji, wiem, że on mną manipuluje ale nie wiem dlaczego wiem, a raczej tak myslę że może było by ok miesiąc może rok czy dłużej ale prędzej czy później znów wróciłoby to samo wiem, ze powinnam go zostawić już naprawdę choćby dla dobra dziecka ale tez swojego (miałam już problem z srce, bardzo schudłam), ale nie umiem tego zrobic nie wiem dlaczego jak sobie z tym poradzić/

Gość Tomasz z M
Kamila, przykro mi to mówić, ale faceci się nie zmieniają. Wiem to po sobie

to juz zauwazyłam chociaż o długim czasie i kolejnych szansach a tera nie wiem jak odejść

Gość jesteś młoda
życie przed Wami-tbą i dzieckiem,zostaw chama i podaj o alimenty,rodzice na pewno Cię wesprą,niech bawi się dalej,obudzi sie jak już będzie za póxno, Tobie ułozy się życie! a damski bokser jest Ci niepotrzebny.

no właśnie zniechęcił juz do siebie całą moją rodzinę, jego mama oczywiście go broniła, mówiąc, że to dlatego, że ma tyle na głowie; to już jest 4 raz kiedy wróciłam do rodziców, zawsze po tym, jak mnie uderzył, ale zawsze wracałam po tygodniu góra dwóch no i było ładnie pęknie a po jakimś czasie znów wyzwiska i olewanie wszystkiego; teraz też w sumie jest za granicą, ale wraca i wypisuje jak to tęskni jak mu nas brakuje, pisze do mnie jakby nigdy nic, a ja nie potrafie mu powiedziec ze nie chce z nim byc, i chyba nie chce tez zostac sama