Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DoBrY KoCóR

Dobry wieczór! Czy jest jeszcze szansa???

Polecane posty

Postanowiłem powiększyć swoje muskuły... Na chwilę obecną mam ręcę jak dziewczyna:( zero mięśni czy jest jeszcze szansa żebym to zmienił? W moim życiu najwyższa pora na zmiany :)

Gość RRRRRwij lachona
Nigdy nie jest za późno, mniej wal konia, więcej biegaj na siłkę, wciągaj koks, jedz kurczaka! będzie git! trzymam kciuki!

KOKS???? A czy to przypadkiem nieuzależnia????? Na siłownie? no właśnie mam 21 lat i nigdy nie byłem na siłowni, jeszcze w wieku 16 lat miałem pękniętą miednice i złamany obojczyk. Czy takie ćwiczenia po takim złamaniu są wskazane???

Gość RRRRRRwij lachona
z tym koksem to była tylko taka sugestia.. co do siłki to nikt Cię tam nie skrzywdzi ani nie wyśmieje, wręcz przeciwnie - raczej podejdą i pomogą (podpowiedzą).. co do kontuzji to powinieneś po prostu zaczynać powoli, od małych ciężarów.. żeby w ogóle ruszyć mięśnie.. potem nawet lepiej Ci to powinno zrobić - wzmocnisz te miejsca.

Od małych ciężarów? Czyli ile kilo??? Bo mięśnie właściwie są już troche rozruszane, wypadek miałem w wieku 16 lat teraz mam 21 :)

Szansa zawsze jest :) Ale trzeba mieć silną wolę :) Sposobów nie znam dobrych ale trzymam kciuki :)