Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DoBrY KoCóR

Czy wybaczyliście ludziom którzy was skrzywdzili?

Polecane posty

Ja zrobiłem to właśnie dzisiaj. Dzisiaj postanowiłem że zaczynam życie od nowa :) Koniec nienawiści w moim życiu, koniec z myśleniem o zemście :)

Gość odpowiem lub nie
Nie do końca wybaczyłam, nie zapomniałam. Nie czuję nienawiści, ale nie chcę mieć z nimi nic do czynienia. powodzenia!

Ja dopiero staram się pozbyć nienawiści. Staram się i wiem że mi się uda. Gdyby przyszło kiedyś danej osobie która mnie skrzywdziła w czymś pomoc a będę miał taką możliwość to pomogę jej.

Gość odpowiem lub nie
Ja nie wiem, czy pomogę. Nie chcę do tego wracać i nie chcę mieć z nimi żadnego kontaktu.

Gość tez nie chce miec nic
do czynienia. A jaką krzywdę wam wyrządzili bliscy?

Gość kndslk
Ja wybaczylam odrazu, tak badrzo go kocham ze wybaczylam...

Trochę zaznałem krzywd od rodziny, trochę krzywd od osób ze szkoły ale teraz to już nie jest dla mnie istotne, koniec z rozpamiętywaniem o tym wszystkim.

Gość odpowiem lub nie
A Ty chcesz opisywać, co Ci "BLISCY" Ci zrobili? Ja nie będę rozdrapywać ran na jakimś forum.

Gość Twardy człowiek na trudny czas
Ja nigdy nie wybaczam i nie zapominam. Za dobro odpłać się dobrem, a za krzywde odpłać się 2 krotnie mocniej, takie mam zasady. Jesli ktos ciebie niszczy to zniszcz jego.

Ja nigdy nie zapominam Ciężko również mi wybaczyć ja zawsze pamiętam zdarzyło się w moim życiu kilka sytuacji w których wybaczyłam,ale nie zapomniałam,ale jak ktoś mnie skrzywdzi i mnie to zaboli jest skreślony

Gość zywie uraze
bo moglo sie zdawac ze cos nas laczylo a bliskim takich rzeczy sie nie robi tymbardziej nie wiem czy mu wybacze bo zrobil to swiadomie ale ch.. tak maja.