Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdaa..

Chłopak z czata!

Polecane posty

Boże! Nie wiem co sie ze mna dzieje :o wczoraj z nudow weszłam na czata. Myslalam ze nikogo ciekawego tam nie poznam, ot tak chcialam sobie pogadac. :P no ale poznalam... Poznalam świetnego chlopaka. świetnie mi sie z nim rozmawialo i wogole sprawiał wrażenie bardzo miłego ;) nie moglismy skończyć rozmowy... az sama sie dziwie, ze moglam tak dlugo rozmawiac z obcym człowiekiem :o ale kiedy przyszedł czas zeby sie juz pożegnać, powiedzialam, ze moze dam mu swoje GG to moze jeszcze kiedys porozmawiamy. :P no to mu wysłałam , po czym wywalilo mnie z czata, bo mi sie zawiesil komputer :o i nie wiem czy mi cos odpisal czy nie... Jak sie zalogowalam jeszcze raz to juz go nie bylo. :o masakra jakas, zafascynowalam sie obcym człowiekiem -.- chcialabym z nim jeszcze kiedys porozmawiac, no ale nie mam z Nim kontaktu.. (na gadu mi nic nie napisal :o) nie wiem co zrobic...

jak doszedł do niego ten numer gg to może napisze wchodź na czat pod tym samym nickiem, może się pojawi jak nie ten to inny

Gość magda..
Wątpie, że się pojawi, bo niby nie wchodzi za często na czat... Z resztą ja też nie... :o ale nie wiem. Głupio się czuję, że sie zauroczyłam człowiekiem z którym rozmawiałam raptem kilka godzin..

Kurcze, nawet swojego nicka nie moge poprawnie napisać :O ;) paranoja. -.-

Gość ja przez pare godzin
jakies 8-9 lat temu rozmawiałam na czacie z jednym gosciem i do tej pory go pamietam ;) nie bylam wtedy w zadnej fazie 'poszukiwania' kogos, ja bylam u kuzynki w niemczech on mieszkal w NY, mialam dosc niemcow i tego jezyka a przyjaciolka nie miala kompa w Pl, wiec spedzalam sobie czas na czasie inter. i to nie czesto ;) od tamtego czasu minelo tyle lat, mam meza a jednak wciaz pamietam tamta rozmowe bo chlopak byl naprawde ciekawy, zupelnie inny od tylu poznanych w wnecie i realu :)

właśnie mam tak samo... ciągle o Nim myślę... a teraz nie mam z Nim żadnego kontaktu -.- strasznie mnie urzekł swoją osobą, mimo, że nie wiem o Nim prawie nic...

Nie wiem, moze spodobało mi sie to, że rozmawialiśmy ze sobą jakbyśmy sie juz od dawna znali... Podobało mi się to, że nie pytał od razu o wiek, gdzie mieszkam itp. jak reszta tych chłopaków z czatu... tylko tak rozmawialiśmy o 'dupie maryni' dobrych kilka godzin...

jak bedzie chcial kontaktu z Toba to Cie znajdzie/odnajdzie

gorzej jak nie zapisał sobie tego mojego numeru... wtedy to raczej mnie nie odnajdzie :o a odniosłam wrażenie po rozmowie z Nim, ze by nie chcial tracić kontaktu... ale moze sie mylę .

Gość sdsadaasdsdsadsasa
Madzia - chłopak z czatu, nie z czata... ;)

Jak mu zalezy to bedzie teraz czesciej wchodzil na czat zeby zobaczyc czy bedziesz, ty rob to samo i w koncu na siebie wpadniecie

wiem, wiem, z czatU. w przypływie emocji juz mi sie pomyliło ;) weszlam dzisiaj o tej porze co go wczoraj zastałam, ale go nie bylo :o Mam nadzieje, ze sie odezwie, bo wydawał sie naprawde bardzo ciekawy...

I odniosłam wrażenie, ze ja tez go intryguje... sam mi powiedzial, ze lubi takie dziewczyny jak ja (akurat tego nie biore na poważnie, bo skad On moze wiedziec jaka ja jestem skoro mnie nie zna :D ) no ale dziewczyny... chyba same potraficie odróżnic kiedy facet jest Wami zainteresowany a kiedy nie... to sie czuje ;) tak mi sie przynajmniej wydaje ;)

Gość dove4455
wez sie kobieto ogarnij to tylko wirtualny świat nie wiesz kto to tak naprawde był , a zachowujesz sie jakbyś ksiecia na białym koniu spotkała ile ty masz lat 14 ??? porozmawiałas sobie z kims przyjemnie i już i tyle a ty wyciagasz zbyt daleko idace wnioski, czego gośc nie napisał to sobie dospiewujesz przecież oboje was nie wywaliło z czatu , wiec jakby mu zalezało to by zaczekał , az sie ponownie zalogujesz albo odezwałby sie na gg , jak tego nie zrobił to nie grzej sie tak i śpij normalnie i normalnie żyj no prosze , a potem sie ludzie dziwią skąd sie takie naiwne laski biora, właśnie widac ..... jedna rozmowa z gościem , którego nie zna i po nocach nie śpi, rece opadaja naprawde ..

Gość brunetka wieczorową porą....
chyba troszkę przesadzasz ,wyluzuj

Dlaczego facet siedzi po nocach na czacie, z iloma osobami równocześnie rozmawiał? Czy "szczerość" w jego mniemaniu to coś na co postawisz? Kierujesz się intuicją? Wierzysz w to że spotkają cię same dobre rzeczy? Trochę rozwagi i rozsądku to pozwala oszczędzić rozczarowań. Tak dla świętego spokoju. Wygląda to jak pouczanie, wiem, takim własnie jest ale tego nigdy nie za wiele gdy sprawy się kręcą wokół "wirtualnych".

Gość orangeeee
chybaa z leksza przesadzacie.. ja np poznalam chłopaka na czacie .. i gadamy ze sobą od 4 miesiacyy i nie widze w tym nic złego.. i naiwna tez nie jestem ;]

Gość sjidnjcjcjcm mk
ja siedze codziennie wieczorami na czacie i udaje 5 roznych osob :classic_cool:

Gość ja tez siedze jak sie nudze
udaje faceta :) ilu laskom juz w głowie zakreciłam to strach :P

Gość no i ja tyz,
ja podobnie :D czasami zasnac nie moge wiec tam siedze podawalam sie za facetow, nastolatki ,babke po50tce, nimfomanke,dziwke,znudzonego meza , bylam nawet na czacie dla gejow, udawalam niewinnego chlopca szukajacego silnego mena buhaha :D

Gość omgpozaar
ja bym byla ostrozna. Koleguje sie troche z takim typem, co przez neta jest niesamowicie elokwentny, ciekawy. rzeczywiscie gada sie z nim inaczej, nie jak z napalonym gnojkiem, ale bardziej jak kumpela. laski wyrywa tylko przez neta, bo wie ze w realu nie ma szans (wiadomo, nie jest zbyt atrakcyjny). jest slabszy, nieco taka klucha z niego. to ten typ faceta ktorego nazywacie milym i sympatycznym ale nie chcecie miec nic wiecej wspolnego.

radziłabym Ci się nie podniecać za bardzo..Fajnie,że sobie pogadałaś z kimś ciekawym ale to tylko świat wirtualny.Moje znajomości z czatów nie przetrwały pomimo tego,że przeniosły się na grunt realny:-(

ja wiem, że moze to wszystko wyolbrzymiam, ale co ja poradze, że wlasnie tak czuje :o

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość swiat TYLKO WIRTUALNY
? no jak inaczej ma to widziec osoba ktora wpada na takie anonimowe forum popisac, dopierrdolic innym, polepszyc swoje samopoczucie i zyebane zycie, nie? :O ja od 8 lat jestem na pewnym babskim forum, poznane w necie, TYLKO WIRTUALNE kolezanki poznawaly chlopakow, wychodzily za maz, rodzily dzieci, ucza sie byc matkami, zonami, kochankami, pierrdolimy o wsyztskim i niczym a jak jest tylko okazja do spotkania, ruszamy w droge. i ten TYLKO WIRTUALNY swiat calkiem powaznie i gleboko wbil sie w moj wlasny prywatny calkowicie REALNY swiat. jezeli macie takie podejcie, ze przez wlaczenie kompa wchodzicie na chwile do wirtualnego swiata gdzie mozecie byc kim chcecie przez te godzine czy dwie to wasza sprawa ale nie mierzcie wszytskich swoja miara :O

Gość jhjggjfg
A ja poznałam tak męża - ale tu się dobre wiadomości kończą - już byłego. Tyle co się wycierpiałam, tyle co mi się w tym życiu w związku z Nim wydarzyło... choelra nie nie żałuję decyzji o ślubie... ale... nie mogę sobie darować tego wejścia na czat kiedy go poznałam :) Pewnie dziś vyłabym w zupełnie innym miejscu a nei zaczynała od nowa życie :(