Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdaa..

Chłopak z czata!

Polecane posty

ja nie mowie, ze bym chciala za Niego wychodzic ;) hehe, ale po prostu pogadac..

Gość jhjggjfg
Ależ kochana czy myślisz że ja tak mówiłam po pierwszej rozmowie :)

Gość czatownik
Tez bywam od czasu do czasu.Troche przegadalem z dziewczynami, wiekszosc twierdzila ze dobrze sie ze mna gada i czesto chcialy adres email czy nr gg, ale z czasem te "znajomosci" nie przetrwaly. Po przejsciu na gg juz nie bylo tak interesujaco, choc pamietam jedna rozmowe....do dzis .....ehhhh dobrze ze mieszkala daleko bo jesli do tej inteligencji i tego zrozumienia w locie dodac atrakcyjny wyglad to oj...bylo by gorąco. Od tamtego czasu owszem pogadam ale zamykam okno i w tym momencie konczy sie znajomosc. Łatwo miło i przyjemnie

Gość hewras
czatownik dlaczego dobrze? masz kobietę? To po co wchodzisz na czat i zawracasz laskom w głowie?

Gość czatownik
tak mam zone....o czym inforumuje juz w nicku, zdiwlibyscie sie ile dziewczyn na prv mnie zaprasza, oczywiscie najczesciej mezatki.

ja tamtego wieczoru, gdy bylam na tym czacie rozmawialam z wieloma osobami i zadna poza Nim nie wywarła na mnie takiego wrażenia. Moze w rzeczywistości faktycznie jest inny, ale pierwsze wrażenie zrobil na mnie świetne, wiec chcialabym z Nim jeszcze kiedys porozmawiac ;) moze dlatego ze mamy podobne pasję? nie wiem... mam nadzieje, ze bedzie mi dane jeszcze kiedys zamienić z Nim kilka zdan ;)

Gość czatownik
magda to ze komp sie zawiesil to byl znak z niebios zeby tego nie kontynuowac

Gość hewras
I tu się zgodzę z czatownikiem - znak z Niebios :) czatownik ale twoja żona wie o tym że lubisz pogadać na czacie i nie ma z tym problemu? Wierzę Ci że nawet jak mówisz że masz żonę to kobiety Cię podrywają, zwłaszcza mężatki :)

znając moje szczescie, to jak minie troche czasu i juz mi On wyleci z glowy to sie odezwie :o ah, ale mimo wszystko na dzien dzisiejszy chcialabym zeby sie odezwal ;)

Gość czatownik
Zona nie wie, bo by sie pewnie nie ucieszyla gyby wiedziala co robie. Zwykle tymi pogadankami zabijam czas, czasem trafi sie ktos z ciekawym pogladam na zycie, czasem sie ktos zwierzy a ja poprotu lubie takie klimaty. Magda nie zaluj na czat dawaj zobaczysz w srod setek zbokoli i świrów sa ciekawi faceci. A moze ten sie odnajdzie?

Gość czatownik
A co do mezatek? hmmm to poro tego jest, czesto znudzone zaniedbywane przez mezów szukajce odskoczni. Biore zawsze pod uwage ze po drugiej stronie moze siedziec znudzony gimnazjalista i zwykle takich udaje mi sie szybko odfiltrowac

Gość hewras
czego więc brakuje ci w życiu / małżeństwie że wchodzisz na tego czata? Jestem kobietą i pytam z ciekawości, dlaczego tak postępujesz :)

Weszlam wczoraj na chwile zeby zobaczyc czy jest moze Tamten i akurat zaczepilo mnie kilku osobników. ale... nic ciekawego. to nie to.. tamten byl inny, wiec nie wierze, ze jak wejdę jeszcze raz to poznam kogos podobnego...

Gość czatownik
A wiesz ze to dobre pytanie? sam sobie je swojego czasu zadawałem i doszedlem do przerazajacego wniosku ze jednak kogos szukam, robie to podswiadomie bo sam przed soba bym sie nie przyznał. Dowodem na to jest to ze jak ktos mieszka daleko, a unikam zadawania pytania skad ktos jest ale czesto mnie ktos sam pyta, to temperatura rozmowy spada gdy sie okazuje ze ktos jest z daleka. ;( wiem glupie to, ale pytalas to odpisuję jak jest. A czego mi brakuje? hmmm chyba nuda daje o sobie znac, wiem straszne to!!!! unikam takich miejsc dlatego nie bylo mnie tam z poł roku, az ha ha

Gość czatownik
ehhh chyba wszystko juz bylo, no moze cos by sie znalazło gdyby druga strona chciala. To nie jest tak ze szukam kogos do seksu nie w tym rzecz bo az tak zdesperowany to nie jestem, ale po glebokim zastanownienu sie dlaczego tam bywam to jednak jest szukanie jakiegos towarzystwa.

Gość hewras
dzięki za szczerość :) a ile trwa związek jeśli mogę spytać?

Gość logooo
magdaa. na jakim w czacie byłaś ???

Gość hewras
Kochasz żonę?

Gość logooo
sorry za nie składne zdanie!!!

Gość czatownik
Jestemy razem kilkanasice lat, a czy kocham? tak Kocham

na wp :) ja po czatach raczej nie chodze, a ten jest mi najbardziej znany :P

Gość hewras
W takim razie strasznie to smutne co piszesz :( Kochasz żonę, tworzycie kilkunastoletni związek a jednak szukasz czegoś na czatach... jesteś chyba nie do końca szczęśliwy...

Gość czatownik
Faceci nieco inaczej postrzegaja milosc. W domu zona stabilizacja a na boku kochanka. Czy tacy faceci kochaja zony? pewnie tak, a co z tą drugą? to pewnie tylko seks. Tak przypadków sa tysiace. Na pytanie dlaczego zadradzają. Odpowedź brzmi, bo nuda bo zone "głowa czesto boli", tak moje drogie panie, bół głowy jest przyczyną wiekszosci zdrad. Nie twierdze ze taki jestem, pisze o tym co wokół widze. Czy kiedys bede w tym uczestniczyl i czy bede jednym z tych o ktorych piszę? nie wiem oby nie.

Gość czatownik
tak dziecko tez jest ;) takie z blond loczkami

Gość hewras
wiesz czaownik pytam ... rozwiodłam się. jestem w nowym szczęśliwym związku - szukam odpowiedzi jak zrobić żeby był taki cały czas... Ból głowy mnie nie dotyczy - jestem jedną z tych kobiet z wysokim libido, jak patrzę na mojego faceta, zwłaszcza w jego oczy, to mam zawsze ochotę na seks :) Nawet on czasem narzeka że aż za bardzo :)

Gość ciekawska;p
Magda a ile lat mial tn chlopak?tak sie pytam z ciekawosci;p

Gość ciekawska;p
ten*