Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohohohooohhhohh

przyznałam sie

Polecane posty

Gość ohohohooohhhohh

chłopakowi który od dawna mi sie podobał że mi sie podoba i ze sie zakochałam . REAKCJA? narazie nic, bo napisalam mu to na facebook , chyba oszalejee!!!

Gość ohohohooohhhohh
coo? nic , napewno mnie wysmieje, a mi ulżyło że to wkońcu wyrzuciłam z siebie.

dlaczego od razu jestes nastawiona negatywnie??? Byly jakies oznaki ze on tez moglby byc Toba zainteresowany??

Gość ohohohooohhhohh
jutro napisze co odpisal , choc wiem ze mnie wysmieje i jak ja sie na zajeciach pokaże..? ale trudno...raz sie żyje..:(

Jak to jak?????? Jak Cie wysmieje to wszystko obracasz w zart i udajesz ze nic sie nie stalo, dziewczyno nie daj sie!!!

Gość ohohohooohhhohh
zakochalam sie jak nastolatka ..ale jak to z siebie wyrzucilam odrau mi lepiej najwyżej da mi kosza i skoncze o nim myslec.. a czemu jestem nastawiona negatywnie ? bo takie mam przeczucia, to chlopak ktory moze miec kazdą...wiec ja to tylko nic nieznaczący incydent ,ale niech wie , przynajmniej mi jest lżej do jutra...ciekawe co odpisze na te moje wyznanie o ile odpisze. dobranoc. :(

Gość sdsadaasdsdsadsasa
zachowujesz się jak niedojrzała gówniara moim zdaniem. na fejsbuku mu napisałaś że go kochasz - no ludzie hahaha może jeszcze na drzewie wyryj jego imię i obok serce narysuj. takie rzeczy jak wyznanie miłości mówi się drugiej osobie w cztery oczy a nie jakieś głupie pisanka i to jeszcze przez internet jak dziecko. facet jak ma olej w głowie, to nie będzie cię traktował poważnie skoro ty takie słowo jak "kocham" mu w taki głupi sposób przekazujesz - to są ważne słowa dla niektórych i ważne jest też to, jak się je przekazuje.