Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arin1979

Jaki materac dla 3 latki do łózka 90x200 ?

Polecane posty

Gość Arin1979

Witam chcę kupić córce łóżko sosnowe typu sofa i zastanawiam się jaki wybrać materac. Z mężem mamy materac Samos 140 firmy Mk Foam Koło jest rewelacyjny 2 strony lato-zima. (żałuje że nie zdecydowaliśmy się na większy np 180 :P) Córeczka już sama korzysta z toalety ale na noc zakładam jej pampersa. Zastanawia mnie jaki wybrać materac dla niej? Myślałam nad piankowym z zdejmowanym pokryciem. Wiadomo pewnie zdarzy się, że zostanie posiusiany a taki tym materaca można łatwo wysuszyć i nie jest drogi. Proszę o radę i zapraszam do dyskusji Pozdrawiam

Gość 3 latka jeszcze
nosi pampersa w nocy? hoho... :o

Gość Mój ci on........
Podobny do tego na którym spała dotychczas jeśli był wygodny.Dziecko jest lekkie więc nie za twardy.Ja kupiła bym na spr.kieszeniowych(jest cichy i b.wygodny)ze stroną twardszą(na "kiedyś")i miękką na teraz.Do niego zdejmowane pokrycie.Wąskie te łóżka macie:)Moja 3 latka czasem śpi w poprzek więc dziwi mnie raczej szerokość.Nie mam doświadczenia z materacami piankowymi.

Gość Mój ci on........
Zamiast łóżka i materaca kupcie dobry wysoki materac-dziecko wygodnie się wdrapie,bezkolizyjnie zleci:) i poskakać można:D