Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowananananannana

tani wozek = usuwanie caly czas ofert

Polecane posty

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13254576 fajny wozek ale ta baba ma cos nie tak pod sufitem,gdy cena jest za mala to usuwa oferty i od nowa wystawia wozek juz tak chyba z 5 razy zrobila!!!! nie ustawia ceny minimalnej a jak cena za niska to juz wycofuje oferty eh czemu allegro takim osoba nie blokuje kont ??

Gość bo nikt tego nie zglosil
i Ty tez nie zglosilas

zglosilam wczoraj i co dupa

Gość ja tez widzialam ten wozek
ludzie sa dziwni ,ja tez zglosze ten fakt do allegro

Gość ojezu jaka idiotka
straszna

Gość kajajajjajaja
nie ma co tu gadac na ten teamt trzeba zglosic ja do allegro i niech cos z tym zrobia

Gość moje drogie.......
jeden ze sprzedających na allegro u którego coś kupiłam wysłał mi towar po ponad miesiącu oczekiwania, kilkunastu mailach, niezliczonych próbach telefonicznych i groźbie zgłoszenia na policję sprawy (zapłaciłam przelewem za towar). W podobny sposób szanowny sprzedawca postąpił z kilkudziesięcioma innymi osobami. Po tym wszystkim założył nowe konto (jak się później okazało było to jego 6 czy 7 konto na allegro...) Napisałam kilkanaście maili do allegro. Zresztą nie tylko ja... W końcu dowiedziałam się, że NIE ZOSTAŁY NARUSZONE ZASADY ALLEGRO I WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU... Wiem, że nie do końca na temat, ale chcę pokazać jak działa czasem allegro i że ma się tam nierzadko gdzieś kupujących... więc nie wiem czy wam coś da zgłaszanie tej sprawy. Próbować zawsze warto;)

Gość moje drogie.......
nadmienię, że na każdym z poprzednich kont miał po kilkadziesiąt negatywnych komentarzy... dowiedziałam sie o tym w wyniku małego własnego "śledztwa";) Reasumując: zgłoszenie może niewiele dać niestety..