Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawiDawi

KONKURS - "Zdobywcy Nagród"

Polecane posty

Gość DawiDawi

Zdobywcy Nagród - portal pełen przygód. Niesamowite nagrody do wygrania! Nie strać szansy, już wiele osób im zaufało. A to nie koniec portal cały czas się rozwija i zapowiada wielką rewolucje. Zacznij już dziś. NAGRODY do zdobycia: - Komputer firmy triline - Akcesoria komputerowe firmy Track-WS - Wycieczka - stolice Europy - Kurs prawa jazdy - Norton Symantec 2010 - Laserowy paintball (Wrocław) - Angielski Online - różne etapy wieku - Sesje fotograficzne studia Virtual Photo - Wróżby, talizmany - AstroCenter - audiobooki, gadżety, bilety do multikina, doładowania.... UWAGA KONKURS!!! Zarejestruj się w serwisie i podaj dalej a GWARANTOWANE doładowanie za 10zł w każdej sieci będzie TWOJE! Konkurs trwa od 01.01 do 27.02.2011r. Nagrody główne to: aparaty hyundai, mp4 manta, suszarka severin. Nie czekaj dłużej, wygrywanie nie było nigdy tak proste... Sprawdzone - polecam :) Zapraszam http://zdobywcy-nagrod.pl/rejestracja?r=871&c=433f11ad :)

Gość Kulawka
hehe, jestem w tym to działa, wiem dużo wygrałeś?

Gość king 2com
A zobacze, rejestruje się, trzeba podać numer tel?

Gość DawiDawi
Tak trzeba podać bo za dużo ludzi oszukiwało. Trochę wygrałem ale nie będę pisał o tym lepiej jak sprawdzisz w serwisie

Gość skinom pała w plecy
refnięte