Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo_samotny_chłopak

Jak sobie radzić z samotnością ?

Polecane posty

Witam, od wielu lat jestem bardzo samotny, mam 24 lata ostatnio byłem z dziewczyną jakieś 3 lata temu, zastanawiam się jak sobie poradzić z napięciem sexualnym, zawsze czytałem, że masturbacja jest zła i może powodować problemy w przyszłości, ja tego wcale nie robie wiem, że to żałosne, ale co mi radzicie ?

yy ? o co chodzi ?

Gdzie slyszales, ze masturbacja jest zla.Na rozladowanie napiecia sexualnego jest dobra.Gozej jak ktos sie uzalezni od onanizmu, bo masturbacja to raczej to samo tylko w zenskim wydaniu.Wtedy trudno nawiazac normalne stosunki z dzewczyna.No i oczywiscie odwrotnie.Dlaczego nie mozesz nikogo znalezc.Przciez jestes mlody a mlodzi ludzie nie powinni byc sami bo dziczeja.

Bardzo_samotny_chłopak spróbuj wyjść do ludzi. Może się zapisz na jaki taniec poznasz nowych ludzi dobrze Ci to zrobi;)

dzięki za obszerną odpowiedz. Raczej nikogo nie znajde, właśnie kończe szkołe i teraz zostanie mi tylko praca, zresztą w szkole tez nikogo ciekawego nie poznałem to przez to, że jestem nieśmiały, a sprawiam zupełnie inne wrażenie.

Przecież młody jeszcze jestes bardzo, skąd to pesymistyczne nastawienie i przekonanie że 'już na pewno nie NIGDY' gdzieś Ty się chował chłopie?:p

Zaciagnij sie do wojska, nie bedziesz mial czasu na takie dywagacje i bedziesz mial pelno samotnych kolegow , no i kolezanek!

wiem co mówie, raczej będzie ciężko o dziewczyne przez moją nieśmiałość, wygórowane wymagania w stosunku do tego co sam oferuje oraz to, że mieszkam z rodzicami.

szkoda ze zabronione jest wspołżycie z mamą bo ona jeszcze jest atrakcyjna i mówi , że chętna by mi pomóc i wiele nauczyć

musi być bogata najlepiej z USA Polka oczywiście z majatkiem o urodzie co najmniej Krupy no i posłuszna i uległa

Czy to chodzi tylko w seks czy raczej chęć bycia z kimś po prostu? oczywiście pytam autora nie podszywa:D

mi raczej chodzi o bycie z kimś jakoś bez sexu daje sobie rade od wielu lat, można by powiedzieć, że jestem aseksualny chodz sam już nie wiem, w sumie chciałbym tylko aby dziewczyna była w miare ładna, szczupła, wykształcona, mądra heh :P

Nie wmawiaj sobie że jesteś aseksualny i tego typu pierdoły:O za młody jesteś na tego typu sprawy

ale chyba lepiej byc aseksualny i sobie życ w spokoju i samotności niż dzień w dzień sie onanizować ?

Wyobraz sobie, ze dziewczyny maja podobne problemy.Naucz sie rozmawiac najpierw.Choc na jakies potancowki, zabawy.Moze dyskoteka.Albo zarejestruj sie na ktorys z portali rankowych .Wtedy zaczniesZ od znajomosci wirtualnych.Na tych portalach rankowych jest bardzo duzo mlodych ludzi.Rowniez samotnych.Albo jedz do Olsztyna.Ostatnio slyszalem w wiadomosciach ze wlasnie w Olsztynie na 100 facetow przypada 125 kobiet.Wiec sam bedziesz podrywany.

Jak pisalem onanizm nie jest zly pod warynkiem, ze nie stanie sie cele sam sobie i nie skupisz na nim calego swojego zaiteresowania.Ale jako substutut moze byc.

ptasiek nastroszony - nie jestem zainteresowana:) ale dzięki

na dyskoteki czasami chodze ze znajomymi tylko, że oni są wszyscy w parach zauważyłem ostatnio, że tak naprawde tylko ja jestem samotny i zrobiło mi sie głupio, bo oni wszyscy zawsze razem, a ja sam nawet ostatnio zaczęłem coraz częściej ich unikać właśnie ze względu na tą samotność. Na portalach randkowych nie mam odwagi wstawić zdjęcia boję sie, że ktoś może mnie rozpoznać i albo bedzie sobie robił jaja albo mnie wyśmieje :(

a gdzie ja pisałem, że jestem bogaty ? pewnie gdybym był to byłoby łatwiej kogoś poznać tylko nie wiadomo, czy ta osoba by pokochała mnie czy moje pieniądze ?

Jezeli masz znajomych to juz jestes wygrany.Wsrod znajomych zawsze latwiej kogos poznac.Twoi koledzi lub ich dziewczyna zawsze maja jakies siostry lub kolezanki.Trzeba tylko jakos umiejetnie dac do zrozumienia ze chcialbys kogos poznac.Moze ktos kogos zna, jakas samotna dziewczyne, ktora ma podobne problemy jak Ty.Najwiekszym Twim bledem bedzie to , jak zaczniesz sie wycofywac z jakichkolwiek kontaktow towarzyskich i zamykac sie w czrerech scianach. A jakas siostre lub brata masz?

siostre mam, ale młodszą :) co do znajomych to myśle, że oni doskonale wiedzą, że jestem samotny i jakoś nic z tego nie wynika i raczej nie wyniknie :(, a golasem też nie jestem stać mnie na różne rzeczy mam pracę i nawet jakieś oszczędności, także nie byłoby problemu żebym gdzieś kogoś np. zaprosił.

mam starsza siostre ale ona juz jest mezatka i trudno bym sie do niej dobieral

No to jak masz siostre to ta ma jakies kolezanki.Chyba, ze jest bardzo duzo mlodsza. Ile ma siostra lat?

ma 17 lat, a ja nie chce takiej młodej dziewczyny przecierz to jeszcze dzieci :P

No nie taki dzieci .Poczytaj na forum i dowiesz sie co w tym wieku chodzi po glowie dziewczyna.Ale moze zeczywiscie za mloda .W tym wieku to kilka lat to juz duza roznica.Ale moze ktoras z kolezanek Twojej siostry ma starsza siostre.Pogadaj z siostra.Kup jej jakis prezencik i sie rozpyta wsrod kolezanek!