Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbarka.

Mam 170cm. Mogę nosić obcas powyżej 5-6 cm?

Polecane posty

Gość Barbarka.

Widziałam fajne kozaki na wyprzedaży, ale tak na oko mają 9-10cm. Mogę sobie takie kupić czy nie wypada?

Gość marta smart
a co tu ma nie wypadać? bycię wysokim to zaden wstyd wszystko zależy jak się z tym czujesz mi jest niezręcznie jak jestem wyższa od towarzystwa, z którym idę ulicą ale zależy od człowieka

Gość teska44
Oczywiscie kazda kobieta powinna. W szpilkach sie nie chodzi,w szpilkach sie wyglada:)

Ja mam 170cm i noszę baaaardzo wysokie szpilki. Można wszystko, jeśli dobrze będziesz się w nich czuła, to dlaczego by nie?

Możesz. 170cm to jeszcze nie jesteś wysoka. Popatrz sobie na modelki... to są dopiero ciotki wieże :D

Gość Barbarka.
:) dzięki Chyba źle bym się czuła bo noszę tylko obcas do 5-6 cm a i to raczej rzadko , a na 9-10 cm dopiero bym się czuła wysoka. I tak jestem prawie najwyższa na ulicy :)

Gość APETYCZNA ZGRABNA LADY :-) :**
Nie za bardzo i tak jesteś wysoka. Ja mam tyle (170)jak założę 13-cm szpilki, w których czuję się dzwnie wysoka a nie wyobrażam sobie jeszcze więcej.

Gość jkhiu
sorry, ale chyba sobie wmawiasz fakt, ze jestes jakos strasznie wysoka:O Ja mam 176cm nosze 8cm obcasy i jakos nie musze patrzec z gory na facetow.

Gość 25325
Oczywiście, że możesz nosić!

Gość Barbarka.
No, może źle ujęłam, że wypadać, ale jak jestem na obcasach to czuję się taka wysoka... I nie wmawiam sobie , że jestem wysoka naprawdę się tak czuję nawet w płaskich.

Gość 25325
170 cm to niska kobieta? Zabawna jesteś.

Gość fhgstrhtr
Przeciez 170 to sredni wzrost, wiec sie nie martw nie nalezysz do wysokich kobiet;P

Na pewno nie wysoka :D Litości :D a potem biegają takie karły po mieście :D 170 - 175 to taka w sam raz, ale na pewno nie wysoka :O

Gość marta smart
żeby coś nosić i dobrze w tym wyglądać trzeba się w tym dobrze czuć ot, cała filozofia dlatego żal wysokich lasek, bo wciąż mają ten dylemat

Gość Barbarka.
NieLubieNiedziel Dzięki, pocieszyłaś mnie :) ;***********

Gość ja noszę obcasy
też mam 170 cm. Najwyższe mam 10 cm, ale właśnie myślę o takich 12 cm, bo mi się buciki spodobały!

Przeciez 170 cm to nie jest dużo, spokojnie możesz nosić nawet wyższe niż 6 cm obcasy.

Barbarko jak wyżej pisałam... nie przejmuj się ;) Ja mam 168 ( 2 cm to żadna różnica ;P) Ja się czuję średniego wzrostu :)