Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 22 lata z wagrami

jak pozbyc sie wagrow, a wlasciwie czarnych kropek ktore

Polecane posty

wygladaja jak dziurki. jak jestem bez makijazu i przejade palcem po nosie i okolicach wokol nosa to wszystko jest niby ok, wszystko jest gladkie. ale gdy spojrze w lusterko widze tam czarne kropeczki i wyglada to okropnie, to sa chyba wagry? czytalam ze mozna je wyciskac, ale moich sie nie da, bo to wyglada jak malenkie czarne dziurki, nic tam "nie wystaje" zeby mozna to bylo wycisnac. ma ktos z was podobny problem? co z tym zrobic?

Gość patriotka24
ale mimo to mozna wycisnąć. nacisnij sobie i zobaczysz ile wylezie.. jak nie to kosmetyczka.

Gość izia87
wągry nigdy nie znikną:(prawie każdy je ma ja uzywam piling codziennie ;)

Gość Bardzo_samotny_chłopak
no ja też mam takie małe czarne gówienka :( generalnie tego sie nie da pozbyć, ale da sie je pomniejszyć ja stosuje co jakiś czas wyciskanie + brevoxyl 2 razy dziennie i lepiej to wygląda choć też mam bardzo małe i tylko z bliska widać, ale ja sobie tapety nie założe :P

ja mam ten sam problem i nie wiem jak się ich pozbyć:O

no wlasnie u mnie nic sie nie wyciska, dobrze ze jak nakladam podklad to ich nie widac, ale bez to nie moge na siebie patrzec.

Najpierw trzeba polozyc sobie jakas maseczke na rozszezenie porow a pozniej sprobowac powyciskac delikatnie ,z by nie narobic sobie sladow paznokciami.I zdezynfekowac spirytysem salicylowym.Albo isc do kosmetyczki na oczyszczenie twarzy.Sa tez takie plasterki oczyszczajace, ale glownie na nos i nad brode.

Gość volumeoffffff
piling z kawy i effaclar duo

Gość volumeoffffff
normaderm ładnie wyprowadził mi cere, polecam jeszcze serum the body shop

Wągry czasem same wychodzą, jak się skieruje parę na twarz. u kosmetyczki możesz zrobić taki zabieg, chyba jest w każdej podstawowej opcji "oczyszczanie twarzy".

Gość sympatycznadziewczyna
Radzę byś poszła do apteki i kupiła sobie plasterki na oczyszczenie twarzy.Zapytaj aptekarke ona Ci doradzi.Są plasterki na części twarzy.Przykleja się je na zwilżona twarz i czeka kilka min. az wyschną.Odklejasz i widzisz ile ich wyszło.Robiłam to nawet mojemu mężowi i jest ok. pozdrawiam i warto spróbować.

Gość Bardzo_samotny_chłopak
hej jeżeli są one małe i głęboko siedzą to plasterki sobie odpuść zaoszczędzisz kase, bo one nic nie dają kup sobie tą maść w aptece brevoxyl napewno troche ci je zmniejszy.

Gość gość
Ja mam ten sam problem.Byłam u bardzo dobrej pani dermatolog polecila mi stosowanie co 2 dni wieczorem isotrexin żel (on zluszcza i zapobiega powstawaniu nowych wagrow) brevoxyl stosowalam wczesniej ale za bardzo wysuszal skore. Ponadto dobrze jest 2 razy w tygodniu zrobic piling (wez szczotke do twarzy albo szczoteczke do zebow naloz na nia troche zelu z granulkami do pilingu i delikatnie masuj okolice w ktroych masz najwiecej tych czarnych kropek) pozniej koniecznie naloz krem nawilzajacy ale nie tlusty. Dobrze by bylo udac sie tez chociaz raz w miesiacu do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy.Koszt od 50 do 80 zl. Jezeli masz problem z wagrami kup tez witamine pp i lykaj jedna tabletke dziennie to tez bardzo pomaga. Ja mialam cala twarz w tym syfie ale dalam rade. Wazna jest tez dieta unikaj czekolady chipsow fas foodow po tym najbardziej wywala.

Gość Katherinna
A ja nie mam za dużo kasy na wydatek, więc co może pomóc z domowych sposobów? Znacie takowe może?

Gość łukasz21z
najpierf pilling z piachu i sikuw a puźniej maseczka z jajka spermy i żółtej kupy.potem w maseczke wklejasz piura z gołompia

Wszelakie maseczki moga być robione w domu, które tak jakby 'wyrywają' te nieczystośc*****elingi, toniki oczyszczające, ale i także oczyszczanie u kosmetyczki - boli i efekt marny. Maści z apteki, tableki. Jeżeli wągry aż tak bardzo C**przeszkadzają udaj się do dermatologa ;)

Gość gośćtodzia12
Leki są bardzo skuteczne mam jeden mogę polecić nonacne po wągrach i czarnych kropkach nie ma śladu świetnie działa także na trądzik i wszelkiego rodzaju zmiany na skórze . Jeżeli chcecie kupić ten produkt lub bliżej sięz nim zapoznać to tutaj będziecie mieć wszystko http://nonacne.pl/

Gość gość
Z tym samym walczylam 10 lat! Bardziej lub mniej skutecznie. Dopiero dwa lata temu znalazlam sposob. W okresie jesienno-zimowym chodze na serie peelingow z kwasami owocowymi. Nie dosc ze ZERO wagrow to i zmaszczki splyca ;) latem mam zazwyczaj spokoj po umyciu twarzy szczoteczka i zwyllym peelingu rax w tyg. Pamietaj ze peelingow nie mozna robic codziennie bo skora nie ma szans na regeneracje. A takie wagry to nic imnego jak niedoczyszczone pory

Gość gość
Tutaj są wypunktowane metody na pozbycie się problemu z wągrów. Dermatolodzy szczególnie polecają metodę z... mlekiem i ryżem: http://flmc.pl/l/24541

Gość gość
Napar z rumianku na rozszerzenie porów żeby wylazły wyżej, miękka szczoteczka do szorowania skóry twarzy, pianka z Avonu do mycia twarzy, ewentualnie plastry nivea, czy inne na wągry. Przyklejasz, zdejmujesz i voila'