Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadatliwa..

Kot w bloku ? czy ktoś ma kota w bloku?

Polecane posty

Gość Wywar
a jest on w jakies sieci sklepów, albo internetowo? Jak sie go czysci? Nie słyszłam o tym nigdy.

Gość EwelinaPaluch
O kota mieszkającego w bloku trzeba szczególnie dbać, szczególnie o jego bezpieczeństwo, bo jak wiemy, koty lubią ryzykować. Warto założyć na balkonie siatkę, żeby nie spadł, kupić drapak, aby nie drapał mebli oraz oczywiście kuwetę z wiadomych przyczyn. Proszę na ten temat poczytać więcej http://www.akademiaclub.pl/sklepy/co-znajdziemy-dla-kotow-w-sklepie-zoologicznym/

Gość gość
Mieszkam na 4 piętrze i mam kotkę której nie mogę utrzymac w domu.Przychodzi 2 razy dziennie na jedzenie i zaraz wyje aby ją wypuścić na dwór.Macie jakieś sposoby aby nauczuć kota siedzenia w domu ?

Nie wiem co jest złego w kocie w bloku, jak najbardziej można tak mieszkać

Gość Martynaxx
Czasami szukając ofert sprzedaży w internecie z konkretnej kategorii, trafiamy na ogłoszenia zupełnie odmienne w tematyce od tych, które nas z początku interesowały. Tak było w moim przypadku kiedy poszukując samochodu natrafiłam na ogłoszenie o sprzedaży prześlicznych, małych kociaków. Przeglądając różne artykuły dotyczące właśnie tematyki kotów brytyjskich znalazłam jeden,który szczególnie mnie zaciekawił i sprawił,że zostałam zainspirowana do przygarnięcia jednego z takich kotków. Zachęcam do zapoznania się z tym artykułem ->http://baiti.pl/gdzie-znalazlam-kotki-brytyjskie/

Gość anka

a znacie dobrych weterynarzy z Sieradza?