Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmarta_2008

przyjaźn

Polecane posty

WITAM MAM POWAŻNY PROBLEM DLATEGO TEZ POTRZEBUJE OBIEKTYWNEGO SPOJRZENIA NA SPRAWĘ. PLANUJĘ Z PRZYJACIELEM OTWORZENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ. ZNAMY SIĘ 3 LATA PONAD A ON ODKĄD ZACZĘLIŚMY MIEĆ PLANY BIZNESOWE ZMIENIŁ SIE NIE DO POZNANIA. POWIEDZIAŁ IŻ JEZELI NIE DOJDZIE DO OTWORZENIA FIRMY TO NIE BĘDZIE PRZYJAŻNI ZNAJOMOŚCI NICZEGO. OBAWIAM SIE CZY TO NIE JEST CZASEM TAK IŻ JESTEM MU POTRZEBNA TYLKO DO TEGO A POTEM DO WIDZENIA. PROSZE O RAD Ę CO MAM ZROBIĆ

Gość juz ci powiedział
na czym mu zależy... ty wkładasz kapitał?

JEŻELI CHODZI O KAPITAŁ TO JA WKŁADAM POŁOWE ON POŁOWĘ. WSZYSTKO BYŁO BY SUPER GDYBY NIE STWIERDZENIE IZ JEŻELI BIZNESU NIE BĘDZIE TO NIE BĘDZIE NICZEGO ŻADNEJ PRZYJAŹNI.

Gość juz ci powiedział
zależy mu na biznesie bardziej niz na tobie.. jak ty z tobą nie wyjdzie bedzie kolejna? nie rozumiem, jak mozna dac sie tak traktować :O

NO WŁAŚNIE TEZ SIĘ OBAWIAM IZ ZALEŻY MU BARDZIEJ NA BIZNESIE NIŻ NA MNIE. ZMIENIŁ SIĘ DIAMETRALNIE ODKĄD MAMY TAKIE PLANY. ZAWSZE TRAKTOWAŁAM GO JAK NAJLEPSZEGO PRZYJACIELA JEDNAKŻE ODKĄD POWIEDZIAŁ IZ GDY NIE BĘDZIE BIZNESU NIE BĘDZIE TEZ PRZYJAŹNI NIE WIEM CO MAM O TYM MYŚLEC. MÓWIŁAM MU O TYM IZ NAJWIDOCZNIEJ ZALEŻY MU TYLKO NA FIRMIE A NIE NA MNIE STWIERDZIŁ IZ JA TO ŹLE WIDZĘ I ZE WYOLBRZYMIAM.POSTAWIŁ WARUNEK IZ MAMY OTWORZYĆ FIRMĘ MAJ /CZERWIEC A JAK NIE TO NIE BĘDZIE NICZEGO ON WYJEDZIE I DO WIDZENIA.

Gość juz ci powiedział
ja bym go podpuściła w stronę tego wyjazdu... wyjedzie i ty masz dojechać? Wyjedzie i zerwie kontakt? Co pod tym pojeciem rozumie.. Nic nie wyolbrzymiasz, ja też tak odbieram takie pogróżki

NAJPIERW POWIEDZIAŁ IZ WYJEDZIE I NAWET NIE POWIE KIEDY NIE POŻEGNA SIĘ . POWIEDZIAŁ IZ NIE BĘDZIE PRZYJAŹNI KONTAKTU ŻADNEGO NIC KOMPLETNIE. OCZYWIŚCIE WYJEDZIE SAM NIE BYŁO MOWY O TYM ABY WYJECHAŁ A POTEM ŻEBYM PRZYJECHAŁA DO NIEGO. JESTEŚMY MŁODZI NIE MAMY JESZCZE SWOICH RODZIN WIĘC NIC NAS NIE TRZYMA W POLSCE WIEC RÓWNIE DOBRZE MOGŁABYM PRZECIEŻ DOJECHAĆ ALE NIE MA TAKIEJ OPCJI.POTEM JAK WIDZIAŁ MOJE ZSZOKOWANIE JEGO WYPOWIEDZIĄ STWIERDZIŁ IZ PRZECIEŻ MOŻNA UTRZYMYWAĆ KONTAKT NA ODLEGŁOŚĆ.

Gość juz ci powiedział
bardzo ci na nim zależy? jego zachowanie nie rokuje dobrze...:O

czekaj to on che otworzyć firmę z tobą aby móc się przyjaźnić? dziwne... bardzo dziwne...

ZALEŻY MI NA NIM NA NASZEJ PRZYJAŹNI ZAWSZE TRAKTOWAŁAM GO BARDZO POWAŻNI GDYŻ UWAŻAM ŻE O PRZYJACIÓŁ TRZEBA DBAĆ I ICH CENI BO O PRAWDZIWEGO PRZYJACIELA JEST BARDZO TRUDNO.JEDNAKŻE PO TAKIM JEGO ZACHOWANIU MAM WĄTPLIWOŚCI CZY Z JEGO STRONY TO NAPRAWDĘ JEST PRZYJAŹŃ

Gość juz ci powiedział
wyłącz caps locka, bo fatalnie czyta się twoje posty Nie podoba mi sie ten twój koleś, ot, co.. A dziewczynę on ma czy ty jestes jego dziewczyną co to za gatunek "przjaźni"?

coś mi się wydaje że w tym biznesie ty będziesz więcej pracować niż on.