Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuygh

TATUAŻ! CZY JEST TU KTOŚ ZE STAROGARDU GDAŃSKIEGO?

Polecane posty

Gość oiuygh

Hej, piszę w tym dziale (za co przepraszam ale inne działy jakby podupadły) czy jest ktoś ze Starogardu Gdańskiego? Czy jest tam studio tatuażu? widziałam raz, że coś było niedaleko banku i sklepów z oryginalnymi ciuchami ale nie wiem czy warto tam iść... a może jakieś studio w Gdańsku? poradźcie, bo nie chcę iść w ciemno i się oszpecić...

Gość Agnieszka25 i pół
tatuaże są ok, ale trzeba byc pewnym tego http://tnij.org/kin8

Gość oiuygh
Problem w tym, że bardzo słabo znam Gdańsk a szczególnie gdzie jaka ulica leży... przeglądałam sobie stronki salonów tattoo w Gdańsku ale nie mam kogo się poradzić czy warto do danego studia iść. Przeglądałam też zdjęcia tatuaży ale przeważnie są jakieś wielkie i duże wzory a jak chciałabym delikatny wzór tak na ok 10 -15 cm. na plecach - najlepiej wzór kwiatowy lecz nigdzie nie mogę znaleźć a szukam od wakacji ;p pomoże ktoś?

Gość oiuygh
może macie jakieś linki do tatuażów na plecach ( delikatnych)

no to trzeba sie obeznac albo po mapce leciec :) pandemonium jest jak najbardziej godne polecenia, nie slyszalam jeszcze negatywnych opinii na temat tego studia. ja do studia jezdze 70 km, pierwszy raz tez sie niezle naszukalam, bo nie moglam go znalezc, ale czego sie nie robi dla pieknego tatuazu :D

Gość oiuygh
Little może orientujesz się ile kosztuje w tym salonie tatuaż na 10-15 cm długości? ;)

kazdy tatuaz wyceniany jest indywidualnie, zalezy od wielkosci wzoru, od ilosci szczegolow, od miejsca w ktorym bedzie robiony, od kolorow itp. najlepiej pojsc z pomyslem do studia i obgadac, albo chociaz opisac wszystko jak najdokladniej mailem i wtedy zrobia Ci orientacyjna wycene, ja tak zawsze robie :) w studio gdzie ja robie tatuaze cena tatuazu zaczyna sie od 200 zl.

Gość oiuygh

Gość oiuygh
???? posiadacie może linki do wzorów w ten deseń?