Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Innessa__98765

problem z kartą pamięci micro SD

Polecane posty

Gość Innessa__98765

Witam! Zakupiłam ostatnio kartę pamięci Micro SD GOODRAM. Na początku wszystko ok, włożyłam do aparatu i robię zdjęcie. Problem pojawił się gdy chciałam obejrzeć zrobione zdjęcie, żadnego nie zapisało, mało tego wyskoczył "Błąd karty" i prośba o sformatowanie karty. Wyłączyłam aparat, włączyłam ponownie i dałam opcje "formatuj". Wyskoczył "Błąd formatu" i ani rusz dalej. Przełożyłam kartę do starego aparatu i na starcie komunikat " File type error. Format?" dałam "yes" po czym zrobiłam zdjęcie i przy próbie jego obejrzenia aparat odmówił współpracy. Podłączyłam go pod kompa razem z kartą i w ogóle nie mogę go otworzyć ("włóż dysk do stacji dysków H"). Bez karty normalnie go wykrywa. Nie wiem czy ja coś schrzaniłam czy to wina karty, proszę o pomoc. Jestem kompletnym laikiem

Gość Innessa__98765
up up

Gość bo karta micro sd
jest do telefonów a nie do aparatów i nie dziwne ze ci nie wykrywa jej:O kup sobie karte sd ale wieksza

Gość Innessa__98765
ale ta karta jest z adapterem. normalnie do aparatu wchodzi

Gość reklamuj karte
w miejscu zakupu. Wydaje sie, ze od poczatku byla uszkodzona. Sprzedawcy powtorz to, co nam.

Gość Innessa__98765
jem kupę :classic_cool:

Gość Innessa__98765
haha czyżby Glen odwiedził mój topik ?:) karte zareklamuję bo też myślę, że jest wadliwa