Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi tez peknie

mi tez zaraz peknie serce;((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość mi tez peknie

mi tez zaraz peknie, bo musze zyc w zwiazku na odleglosc i musze wybierac pomiedzy domem i normalnym zyciem, a moim facetem i zyciem gdzies daleko, sama, gdy on jest cale dnie w pracy... i jak tu normalnie funkcjonowac... jak jestem z nim to jest super, ale weekend sie konczy, on musi isc do pracy i siedzi tam cale dnie, wiec co ja mam robic... siedziec i czekac na niego w miescie gdzie nie mam nikogo poza nim? wiec jade do siebie, do domu, daleko... i jestesmy osobno.. plakac mi sie chce, pojechalam do domu, ale z nim bylo tak dobrze ze tuz po powrocie zaczelam tesknic i plakac.. dlaczego ta odleglosc musi byc taka duza.. pieniadze, paliwo, nie stac mnie zeby jezdzic do niego czesciej niz raz na 2 tygodnie.. nie mam tyle kasy... a za miesiac lub 2 mam jechac do nowej pracy jeszcze dalej i wtedy to w ogole bedzie masakra, bedziemy sie widziec raz na 2 miesiace pewnie i to krotko.. i jak my to mamy przezyc, nie chce zeby to sie konczylo.. ;((((((((((((((((((((( to jest straszne, czemu zycie jest takie brutalne i zmusza do brutalnych wyborow, aby przetrwac, chociaz wcale sie ich nie chce podejmowac... ;(((((((((((

Gość ginger21
a ile masz tych kilometrów do niego?

Gość 2km ale na wozku inwalidzkim
ciezko i wolno mi sie do domu jedzie:(

Gość mi tez peknie
120 km...

Gość mi tez peknie
wiem ze niektorzy musza wytrzymac odleglosc np 500 albo jeszcze wiecej, tez tak mielismy przez jakis czas - 1000km, po 5 miesiacach czulismy sie troche jak obcy wobec siebie... ale mnie naprawde nie stac zeby jezdzic do niego czesciej niz raz na 2 tygodnie..

Gość ginger21
heh... ja za 3 miesiące będę miała do swojego faceta 6896,7 km... ale mam nadzieję że jakoś przetrwam te pare miesięcy rozłąki... nie martw się, jak naprawdę się kochacie, to będzie dobrze...

Gość -Agniecha-
kup se kurwa samolot bekso jedna :P

Gość mi tez peknie
bedzie dobrze... moze i bedzie, ale jak to zniesc.. nie wiem czemu sie tak rozbeczalam, zwykle prawie wcale nie placze, tylko jakos tak teraz mnie wzielo i zaczelam ryczec. jak jestesmy ze soba tydzien, to sie przyzwyczajam i potem rycze w nieboglosy, jak znowu wyjade, a jak nie widzimy sie np 2-3 miesiace, to potem ciezko znowu sie do siebie przyzwyczaic, a ja chcialabym miec go ciagle, czerpac z tego zwiazku, tak mi dobrze jak jestesmy razem.. czemu to nie moze trwac wiecznie...

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczn

Gość mi tez peknie
echhhhhhhhhhh ;(( mam nieodparte wrazenie ze zyebalam sprawe, moglam zostac u niego dluzej i siedziec po 8h dziennie czekajac az on wroci z pracy.. ech, juz sama nie wiem co powinnam zrobic.

Gość pata taj
a musisz jezdzic samochodem? pociagiem taniej

Gość mi tez peknie
pociagi nie jezdza stad gdzie mieszkam, jedynie pksy, ale pksem wyszloby niewiele taniej, a dlugosc czasu jazdy zwiekszylaby sie duuuuuzo i nie moglabym dopasowac godzin odjazdu i przyjazdu do swoich potrzeb, zreszta, to i tak bylby wydatek i kasa i czas poswiecony na podrozowanie... nie wiem jak my to przetrwamy, bedzie tylko gorzej...