Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesttutakkkaaa

Jest tu jakas dziewczyna sponsorowana ??? Mam kilka pytan

Polecane posty

Gość jesttutakkkaaa

Ile zarabiacie i gdzie ich poznajecie? Probowalam na czacie ,ale tam sami psychopaci na jeden numerek , bez pytań po co mi kasa - potrzebuje i juz

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość Tarot allegro - sprawdz!!
A ile masz dziewczyno lat, ze już ci sponsoring w glowie??

Gość Nadiaaaaaa
Wlasnie dobre zapytanie ile masz lat?? poniewaz dziewczyna ktora studiuje powinna lub ma kontakt z kolezankami sponsorowanymi i powinni oni ci udzielic tych kilku pytan dlatego twierdze ze nie jestes studentka tylko jakas malolata.

Gość jesttutakkkaaa
19 lat mam , studentka jeszcze nie jestem kogo mam pytac... w szkole ? :O

Gość JohnM
ile kosztowałby sex?

Gość jesttutakkkaaa
to ja sie Was pytam ile one biorą bo czytalam kiedys artykul w Cosmpolitanie... i same bzdury tam byly redaktorka chyba ma wybujalą fantazje

Gość od 1 do 4 tys
w zależności od tego ile razy seks w miesiącu i jakie warunki. Określone dni, czy wpada kiedy mu się podoba itd. wiele wyjściowych.

Gość JohnM
wyślij mi fotkę,jak mi się spodobasz to zarobisz stówkę za numerek.Preferuję normalny sex z prezerwatywą,nie jestem jakimś zboczeńcem

Gość ac o myslallas
Na forach siedzą mitomani i dziwki ktore marza o tysiącach a biora 100 zl :O tez kiedys szukalam info ,ale na kazdym forum jestem wyzywana , pisalam do panów ktorzy sie oglaszali...kwota 3000 ? wybuchali smiechem :D

Gość od 1 do 4 tys
100 za numerek to minimum:P W Warszawie masz minimum 200-300 w innych ok 150zl

Gość JohnM
krótko o mnie jestem z wrocławia i mam małego po 40 tce ale młode mnie kręcą bo mam małego:O ale płacę gotówką no to tyle i jak?

Gość jesttutakkkaaa
no własnie o tym mówiłam , bo te kwoty wydają mi sie mało realne.. niektóre dziewcyny poznają facetów w realu....ciekawe niby jak ... posrod napalenców ?:D

Gość od 1 do 4 tys
No bo raczej nikt nie rzuci 3000 od tak. znajoma jest świeża i bierze 1500 na miesiąc, seks 6-8 razy w miesiącu. starczy jej na mieszkanie, a poza tym pracuje jeszcze...

Gość JohnM
powyzej oczywiście podszyw, mam 27 lat i "normalnego" :D szukam odskoczni od mojej panny, z którą średnio mi się układa

JohnM Szkoda mi takich jak Ty, tak samo i kobiet postępujących tak Szukam odskoczni......!!!!!! To po co Ci twoja panna? Do sprzątania, prania i gotowania? Pieprzony egoista!!!

Gość JohnM
ten wyżej ściemnia mam 28 lat jestem z wrocławia i mam 12 letnią partnerkę chciałby z taką starszą jak ty spróbować a słuchasz Hany Montany bo moja ją uwielbia:)

Gość JohnM
co za matoł się podemnie podszywa, jestem z Warszawy a nie z jakiegoś Wrocławia. Z tą panną jestem bo się we mnie zakochała a ja nie powiem jej w oczy że nic do niej nie czuję.Może sama zrozumie kiedyś jaj jej klapki opadną z oczu.Nie mieszkam z nią i sam się domem zajmuję

za 4-5 mozna dostac 3-4tys, jesli jestes ladna. Wpisz w internecie "szukam sponsora". Powodzenia i nie przejmuj sie ludzmi im zawsze jest zle :)

John To po cholerę z nią jesteś? Znów wychodzi z Ciebie hipokryta Jak można być z kimś i pieprzyć, że ta druga osoba Cię kocha a Ty jesteś tak dla jaj z nią? szczyt bezczelności!! Gdzie się takie chamy rodzą?!