Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczącaa

Jestem zakochana w żonatym..

Polecane posty

Gość płaczącaa
pracuje z nim 3 lata... tzn. na poczatku zaczynalam jako praktykantka, teraz juz na etacie. studia robie zaocznie

Porozmawiaj z nim i powedz mu ze to musi sie skonczyc i ma dac ci spokoj ma zerwac kontakt, niech potraktuje to powaznie. Powiedz mu ze mloda jetses i chcesz sobie ulozyc zycie a on ci nie ulatwia....Jesli to facet na poziomie to powinien to uszanowac.. A ty john czytaj czytaj....moze cos ci sie to w przyszlosci przydac ;)

facet wyjatkowy,KRYZYS WIEKU SREDNIEGO?ON MA DOPIERO 37 LAT!!!!!! PLACZACA,faceci zawsze tak mowia,uwierz mi,wiem cos o tym!

Gość płaczącaa
A jesli ja nie wiem czy chce zerwac? nie wiem czy umiem? mysle o nim codziennie po kilkaset razy nasze spotkania są najlepszymi chwilami w zyciu.. dlaczego zycie jest akie trudne? i dlaczego swoim szczesciem rujnuje szczesnie innych? wiem, muszę to skonczyc, nie wiem czy dam sobie rade

Gość grubba Jóoska
Pomarańcze gdzie teraz sa ferie?:D

Gość grubba Jóoska
a jeszcze sie Nim naciesz ,a potem niestety musisz zerwać

Gość płaczącaa
Facet wyjątkowy, gruba joaśka dziękuje wam za porady... tak zrobię.. Spotkam się z nim... porozmawiamy, nie wiem czy już teraz ale zakoncze to. Bedzie bolalo, ale tak musi byc. A teraz koncze z tym forum bo ta inpertynencja ktora mnie tu spotykaa nuestety boli.... dziekuje

to kiedy krysys nadchodzi? sa jakies ramy? od do?.. czy rujnujesz szczescie innych? a czy on z zona sa szczesliwi skoro spotyka sie z Toba? mozliwe ze zona go kocha a on jest draniem...

Gość nie wczuwajcie się
to prowo ;-)

Powodzenia, zapominanie i rostawanie moze trwac lata....taka juz konstrukcja czlowieka ;) a bluzgajacym gimgownem sie nie przejmuj ...;)

Gość 0101
idź idź, tylko nie wracaj zanim nie wymyslisz czegos bardziej wiarygodnego :)