Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROBERT_25

MŁODY, WYSPORTOWANY BRUNET POZNA DOJRZAŁĄ DZIEWUSZKĘ. OCZEKUJE SPONSORINGU.

Polecane posty

Gość ROBERT_25

Witam. Jestem Inteligentnym, wykształconym, zadbanym, na poziomie, wysportowanym facetem dla kobiety z klasą... Szukasz nieprzecietnego i wyjątkowego pod każdym względem? Mogącego Ci zaoferować to czego nie masz w domu lub to za czym tak bardzo tęsknisz i czego pragniesz. Super kochanek, atrakcyjny ogier, facet z pomysłami, niezaspokojonymi potrzebami, obdarzony ogromnym temperamentem. Szalony i naturalny, który potrafi świetnie bawić się w łóżku czeka na Twoje spragnione ciało, które już teraz Ci podpowiada, "napisz do niego":) Gwarantuje niezapomnianą przyjemność ;) Oczekuję w zamian sponsoringu łobuzikau. Pozdrawiam, Robert

Gość Robert_25
Puk Puk ! jest tam ktoś ?;)

Gość sponsorki
zdziwiony, że nie rzuciły się na Ciebie seksowne dojrzałe kobiety, które marzą o płaceniu za seks? ;)

Gość Robert_25
no to może chociaż jakiś facet po 60tce się zgłosi?

Gość Robert_25
wiadomość powyżej nie jest moja...także z góry przepraszam za nieuczciwego "kolegę". PS: a czy jestem zdziwiony??? hmm jestem cierpliwy. Pozdrawiam i zapraszam

Gość sponsoring
jak bys był wykształcony i na poziomie to bys sie wziął za robote

Gość ale za jaką robotę ma się
wziąć taki wykształcony facet? przecież teraz po studiach nie ma żadnej pracy, a do biedronki wykładać towar nie pójdzie przecież :P ciężka harówa za tysiaka netto nie jest opłacalna, poza tym dla takiego wykształconego to wstyd :P a że ma ciałko, przynajmniej jego zdaniem atrakcyjne to szuka łatwej kasy, skoro normalnych pieniędzy z normalnej pracy mieć nie może :)

Gość Robert_25
no proszę jaką mamy dyskusję. Prace mam lecz dodatkowy etat by się przydał. Roboty jak to Wy mówicie sie nie boję więc jak zajdzie potrzeba to nawet w Biedronce na ochronie mogę stać chociaż uważam , że bez większego problemu znalazłbym ponownie prace w sektorze handlu bezposredniego np. Jeśli macie jakąś konstruktywną krytykę dla mnie to śmiało ale proszę...darujcie sobie takiego typu uwagi . Ani mi ani Wam to przecież nie pomaga. Pozdrawiam RObert

Gość lepsza ciężka harówa za tysiak
niż szukanie miesiącami sponsorki za 0zł :D

Gość Robert_25
hmm słabo się reklamujesz albo kiepskie powodzenie...cóż. Pozdrawiam

,,Szalony i naturalny, który potrafi świetnie bawić się w łóżku czeka na Twoje spragnione ciało, które już teraz Ci podpowiada, "napisz do niego" Gwarantuje niezapomnianą przyjemność ,, myslalem ze sie spierdole ze smiechu hehehehehehe meska dziwka to ty niezla jestes !!!! a starym pedałom tez sie dasz załadowac w dupsko ??? jak dobrze zaplaca ??? do pracy wypierdalaj. ogier sie kurwa znalazł. pajac

Gość Robert_25
Tylko żebyś się nie spierd.... w majty kolego, także pozostań na etapie śmiechu i uwaznie obserwuj odwłok bo ktoś może Ci zasadzić kopa ;) Pozdrawiam zakompleksionych chłopców o bicepsie rzędu 26 cm /:

Gość do robert
ty moze lepiej znajdz taka , którą bedziesz sponsorował to wówczas byc mozesz szanse na seks bedziesz miał

Gość dojrzała tzn od jakiego wieku?
i czemu akurat dojrzała?

Gość hehehehehehehe
jak dla Ciebie biceps jest miarą wartości człowieka, to raczej dojrzała sponsorka co najwyżej prychnie na Ciebie śmiechem :)

widze ze ktos tu zapierdala na silownie i mysli ze jest fajny :D super wiecej takich półmózgów

Gość Robert_25
Odp 1: Nie czuję sie sexoholikiem, także siebie w roli sponsora nie widzę. Po drugie gdyby moja sytuacja finansowa była w swietnej kondycji to raczej kupiłbym mieszkanie, poszukał kobiety i zajął się rodzinnym życiem. Jak narazie pracuje w biurze jako handlowiec a ponad to jeszcze znajdzie sie inna forma zarobku. Sponsoring jest tylko dodatkiem i nie czuję się bezrobotnym nieudacznikiem użalającym sie nad sobą lecz wręcz odwrotnie ... mam prace i się jej nie boję. A swoją drogą za sex nigdy nie płaciłem i nie mam zamiaru...aż taki zdesperowany nie jestem. Nie mylić determinacji z desperacją. W ogóle nie wiem dlaczego ja tutaj z facetami rozmawiam no ale cóż.... Odp 2 : Dojrzała tzn taka która czuję się dorosła w swojej swiadomości ..nie interesuje mnie wiek i wygląd. Lubię o czym z kobieta porozmawiać a nie kochać sie z pustakiem i leżeć obok bez słowa. No, ale to podobno ja mam sie dostosować więc słucham? :) Odp 3: "Biceps" drobi chłopcze nie jest miarą wartosci ale posłuchaj starszego kolegi, że inaczej na Ciebie patrzą jak jesteś w garniturze aniżeli ubrany w 4paskowy dres...mam na mysli że dobrze wyglądajacy mężczyzna zarówno atrakcyjny fizycznie jak i dobrze ubrany bardziej zraca uwagę, niż chłoptyś krzyczący na forum że zabije kogoś smiechem. Odp 4 : hmmm do Pana "drana24" nie mam komentarza.... Pozdrawiam i zapraszam kobiety, faceci i tupiący nogą chłopcy są nie w moim guście.

Gość bakałarze
"Pozdrawiam zakompleksionych chłopców o bicepsie rzędu 26 cm /:" Jak coś takiego czytam bez wcześniejszego kontekstu dot. bicepsów czy figury, to domyślam się, że dla Ciebie bicepsy są tak ważne, że to z nimi mogą wiązać się Twoje kompleksy... rozumiem, że pakujesz i dbasz bardzo o to, żeby się do tych 26 cm nie zbliżyć... prędzej zrozumiałbym aluzję do długości Penisa, a jednak biceps... czyli masz lekkie hopla na punkcie rzeźby ;D

Gość Robert_25
Przepraszam, może troche przesadziłem z tymi centymetrami ;) Powiedzmy , że niech zostanie reszta bez wymiarów, bo widzę budzą kontrowersję :) PS: jesli chodzi o 26 cm miedzy nogami to raczej ani właściciel ani kobieta nie będą mieć z niego satysfakcji. Pozdrawiam

Gość pani do Roberta
oczekujesz raczej seksu czy raczej sponsoringu? ja jestem dojrzała i mogę cie sponsorowac, ale nie do konca za seks a swoją drogą 25 lat to juz nie taki bardzo młody

Gość Robert_25
Sponsoringu..a jak Ty to wykorzystasz to już pogadajmy na osobności. Napisz: rabciuch@op.pl PS: 25 wydaje mi się że młody ciałem a juz dojrzały umysłem. Pozdrawiam i czekam na maila. Robert

Gość Robert_25
rozszerzam ofertę :) mogą byc także panowie,najlepiej renciści lub emeryci. Chętnie członkowie ZBOWID za lodzika bez połyku biore 50 z polykiem 100 analik 100 lodzik po analiku 150 :classic_cool:

Gość eh te podszywki
ale ktoś Ci zazdrości robercie... pewnie jacyś mężowie, którzy też by chcieli ;) żałosne

Gość macho nr5
prawdziwy facet może ewentualnie zaplacić za seks. Ten co chce dmuchac i zarabiać na tym to żalosny dupek.

Gość Robert_25
Znów musze przeprosić za wiadomośc wyżej. Niestety/stety NIE mojego autorstwa. PS: "prawdziwy facet może ewentualnie zaplacić za seks. Ten co chce dmuchac i zarabiać na tym to żalosny d**ek. " Prawdziwy facet zajmuje się rodziną a nie pieprzy się na lewo i prawo, więc macho nr 1000000000 czytając takie komentarze jestem za niegdyś sprawującą władze LPR i jej pomysłem na wprowadzenie do szkół lekcji o wychowaniu w rodzinie. Pozdrawiam i czekam cierpliwie... Robert

Gość boski żigolo
tak mówi każdy facet, który nie jest dostatecznym buhajem, żeby zapłaciła za sex z nim kobieta... jest dużo ruchaczy przygłupów i namiętnych szybkostrzałowców. facet przystojny, zadbany, wysportowany z rzeźbą i klasą, o potencji sexmaszyny to marzenie wielu niezaspokojonych mężatek, może i Twojej żony, dlatego tak się denerwujesz. facet, który potrafi być czułym romantycznym kochankiem, i władczym masterem bdsm jednocześnie, w zależności od potrzeb.... rozumiem, że nie tolerujesz, ale nie bluizgaj, bo czujesz się zagrożony ;)

Gość boski żigolo
oczywiście piłem do macho nr5

Gość Robert_25
Nie wiem dlaczego tak popularny portal nie ma opcji : "zastrzeż nick" Miło byłoby nie tłumaczyć się za kogos innego..cóż pozdrawiam Robert PS: Kolezanka kiedys mówiła mi, że faceci bywają jeszcze bardziej zazdrośni od kobiet...teraz wiem że miała rację, chociaz wśród moich przyjaciół nie zauważyłem tej tendencji. Anonimowość widzę, czyni z ludzi pseudo bohaterów...szkoda

Gość gagagagagagaggagaag
robert: to jest ta różnica między nickami na pomarańczowo a na czarno... jak wchiodzisz bez rejestracji jesteś na pom... anonimowość w większości ludzi otwiera puszkę pandory, i pokazują prawdzie oblicze... bluzgi, idiotyzm, udawanie innych, zazdrość, mszczenie się za nie wiadomo co - własne kompleksy

Gość kjhgxfksdjghdf
weź spierdalaj misiu: nie wiem, co Cię bawi... kafeteria na googlach wyskakuje częściej niż bym chciał..