Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markiii

rasa psa, pomozcie

Polecane posty

Gość markiii

Chodzi o to, że chcę sobie kupić psiaka. Chciałabym by był on malutki nawet jak dorośnie. Jakie znacie rasy takich psów by były one mozliwie jak najmniejsze.? Pozdrawiam.

Gość To moze ratlerek?
Zapomniana rasa;)Chyba tak to sie pisze;)

Gość 89273827
rasowe psy sa porąbane. Wez kundelka, sa pocieszne. wzrost jaki osiągni e da sie poznać po łapkach...

Gość koyyyyotka
pekinczyk w zyciu! uparty jak cholera. York śliczniutki ale ma charakterek i nie nadaje sie do zabaw z dziecmi absolutnie bo latwo traci cierpliwosc. ja polecam chichuahua.:P (chyba tak sie pisze :P)

Gość koyyyyotka
maltanczyk czy bichon sa pocieszne i mają mily charakter ale znow wymagaja duuuużo pielegnacji i regularnego, dosc częstego strzyzenia (co nie jest tanie). takze dla zapracowanych odpada. a powiedz cos o swojej sytuacji, jak duzy dom, masz dzieci, pracujesz? (Chyba nie chcesz unieszczesliwic psa :P)

Gość koyyyyotka
masz czas na spacery czy wolisz kanapowca?

Gość koyyyyotka
bo ja moge być twoim pieskiem, będziesz mnie wyprowadzć, będę Cie gwałcił analnie

Gość markiii
studiuje , mieszkam w bloku , jesli chodzi o charakter to lubie takie przytulaki :)

Gość Psiara<3
odradzam kupno chihuahuy gdyz sa to pieski bardzo chorowite, i maja bardzo czesto problemy z rzepkami , ktore im wyskakują, co wiaze sie z kosztownymi operacjami. osobiscie mam yorka i jestem zadowolona. nie jest to najlatwiejszy pies jesli chodzi o charakter i pielegnacje. ale gdy dobrze sie go wytresuje jest wspanialym towarzyszem. i rowniez odradzam kupna miniaturek gdyz maja ten sam problem co chihuahua . Wracajac do pytania polecam : yorki, maltanczyki, pinczery miniaturowe, buldozki francuzkie, mopsy Mam nadzieje ze pomogłam. wrazie jakichkolwiek pytan dotyczacych poszczegolnych ras sluze pomocą:)

Gość ja mam 2 yorki i fakt, dzieci
to one nie lubią ale są takie właśnie typowe przytulaki ;) są bardzo do mnie przywiązane, wbrew temu co mówią nie są szczekliwe, słuchają i nigdy z nimi nie miałam problemów, nawet z nauką załatwiania się na dworze nie było problemów, szybko się nauczyły. Idealne pieski do domu a co ważne mają włosy a nie sierść czyli w sam raz dla alergików i dla osób które nie znoszą sierści na dywanie, kanapie i ubraniach :p

Gość tylko nie york
nie dosc ze wiekszosc to zwykle mieszance a nie rasowe yorki to do tego paskudne z jeszcze gorszym charakterem

Gość ja mam 2 yorki i fakt, dzieci
masz yorka, że sie wypowiadasz na temat charakteru? :o Psa trzeba nauczyć pewnych rzeczy i to zależy od właściciela jak sobie psa wytresuje. Co do mieszańców to we wszystkich rasach się takie znajdą! Jeśli kupujesz psa w pseudohodowli bez rodowodu to nie ma sie co dziwic ze pozniej wyrasta z tego nie wiadomo co

Gość klakier189
Jeżeli chcesz poczytać o rasach psów, to polecam serwis o domowych zwierzętach, gdzie zostały dobrze opisane http://zool.pl/