Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne_warszawa

Do "zagranicznych" mam nie pracujących.

Polecane posty

Gość Mis Zdzis
321 Mysza niby bym mogla.ale moj maz pracuje.nieraz wyjezdza poza miasto.nie zawsze mam mozliwosc isc z kims kto bedzie mogl bez zadnych przeszkod porozumiec sie z lekarzem. ja naprawda musze byc pod scisla kontrola lekarza.w polsce mi powiedzieli ze wizyta raz na tydzien to min. nie moge ryzykowac ,wiem ze w Niemczech byloby lepiej ,zgadzam sie z wami ,ale w Polsce chyba bede spokojniejsza.

Mis a jakbys w polsce byla pod opieka a potem z ta cala dokumentacja tu przyjechala ? Ta wiem, ze to szalone ale szkoda mi ciebie i w tej sytuacji cie rozumiem.

Gość Mis Zdzis
to nic nie da. ale dziekuje za rady:) musze byc do scisla kontrola.pierwsze dziecko stracilam .nie chce zeby to sie powtorzylo. znalazlam w Polsce dobrego ginekologa .dam rade:) musze :)

Zycze ci powodzenia i zdrowia a przedewszystkim pozytywnego myslenia :)

Gość Mis Zdzis
dziekuje bardzo:) z tym pozytywnym mysleniem bywa roznie ale staram sie bardzo:)

Gość dori9
mis -gdzie mieszkasz w niemczech?ja w monachium i mam polskiego ginekologa super opieka i przy porodzie tez byl .W twojej sytuacji jesli masz problemy zdrowotne tym bardziej zdecydowalabym sie w niemczech zostac i rodzic.napewno wszystko jakos mozesz pogodzic.321mysza-kindergeld juz dawno wynosi 184e a nie 162

dori no patrz jak mi szwagierka wcisnela ;) ja jestem jeszcze przed porodem wiec bazuje na tym co mi przekazala i patrz jak sie przejechac mozna na rodzinie ;) :P

Gość Mis Zdzis
szukalam tu polskich ginekologow.czytalam opinie i mimo iz to Frankfurt opinie nie sa najlepsze a nie chce ryzykowac.

Gość dori9
niepatrz na opinie moj gin na roznych forach tez ma zla opinie mimo to dla mnie jest super.Najlepiej jakbys mogla jakies znajome ktore rodzily we frankfurcie popytac o lekarza

azezam-ja place 550 za czynsz i mieszkamy w Leeds wiec nie wiem skad te 1000 funtow za wynajem ?!!!!!!! U nas za 1000 ma sie 8 sypialni..Moj m zarabia okolo 1200 funtow..Da rade wyzyc doplat mamy nie wiele bo magiczny prog juz przekrocvzony !

Dodam ze mam 3 sypialnie i wielka jadalnie ponad 100 m..I napewno da sie wyzyc nie uwaajac na wszystko jak w Pl...

Mis Zdzis dobrze ci Dori radzi masz troche czasu to sie przejdz sama do kazdego i sprawdz ktory tobie pasuje. Tez tak zrobilam bylam u babki ktora miala super opinie ale mi nie pasowala teraz chodze do gina ktory dla mnie jest rewelka a opinie ma rozne. Co kobieta to opinia.

Gość Mis Zdzis
dziewczyny nie moge sobie sobie na to pozwolic. wracam pod koniec miesiaca.mojego lekarza w Polsce szukalam bardzo dlugo. wierze ze tu sa lepsze warunki ,ale ja ufam mojemu lekarzowi bardzo i wiem ze dzieki niemu uda mi sie tym razem urodzic dziecko. a jesli chodzi o warunki w Polsce to przezyje wszystko:)