Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyra maxcope

mam 175 cm, czyli jeszcze więcej niż sądziłam, czy jestem za wysoka?

Polecane posty

Gość tyra maxcope

tak się czuję, każdemu patrzę na czubek głowy, facetom niestety też , do tej pory myślałam że mam niecałe 174, ale okazało się że mierząc kartonową linijką a nie metrem wychodzi całe 175, mam na tym punkcie obsesję, mierzę się cały czas, wszystkie ściany mam pomazane ołówkiem żeby zaznaczyć gdzie sięgam i ciągle mierzę to... dlaczego jestem taka wysoka??????

Gość tyra maxcope
o Boże! nieważne jak płaskie buty założę, to dodaje jeszcze centymetr! a jak muszę mieć szpilki to mam już 180!!!!!!!

Gość tyra maxcope
to że wszystkie moje niskie koleżanki mają facetów a tych niewiele wysokich które znam - nie mają! i ja też nie! już wiem dlaczego... wyjeżdżam do Senegalu... :(

Gość FajnaStronkaPlecionka
o boze.. ja mam 179 i nie marudze:) i chodze w szpilkach 5cm i kogo to obchodzi. dziewczyno tez kiedys sie tym martwilam, teraz chodze z glowa wysoko i ciesze sie zyciem;) ciesz sie, ze jestes wysoka i masz 175 niektorzy sa karlami. maja problemy.. niektorzy maja 160 i co? masakra dziewczyno..

Gość Obetnij se nogi !
50 zł ! następny !

Gość tyra maxcope
Fajnie że się akceptujesz, ale ja nie potrafię sobie z tym poradzić, ciągle się wszystkich pytam czy jestem bardzo wysoka... oczywiscie mówią że tak a ja prawie mam atak padaczki wtedy (choć nie mam padaczki)