Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrauilfy

seks - pytanie

Polecane posty

Gość wrrrauilfy

witam. Mam dość dziwny problem. Mianowicie, na walentynki od chłopaka dostałam wibrator. W miniony piątek przyjechał do mnie bo rodzice poszli do znajomych, mieliśmy oglądać filmy zrobić pizze i na tym miało sie skończyć. Jego prezentu nie potraktowałam poważnie, schowałam go głęboko w szafie. Ale on zaporoponował że mogłabym go użyć przy nim. Odmówiłam mu, bo do tej pory tylko się całowaliśmy, jesteśmy razem dopiero 6 mies, a ja od niedawna mam 16 lat. Obraził sie na mnie i pojechał do domu. przez cały wekend nie odbierał telefonów, mam poczucie winy z tego powodu. Sądzę ze powinnam się zgodzić ale jak to teraz odkręcić? nie mam kogo o to zapytać, moje koleżanki go nie cierpią. Teraz zrobiłabym dla niego wszystko, ALE JAK ?

Gość przypadkowy
przeeciez to jakis palant, wez go pogoń to debil jakis, kupil wibrator szesnastolatce kretyn!!!!!!!!!!!

Gość przypadkowy
oddaj mu go i niech sie nim walnie trzy razy w ten głupi łeb

Jeśli to nie prowokacja, to daruj sobie chłopaka. Gdyby mu na tobie zależało, to do NICZEGO by Cię nie zmuszał.

Gość waże pół tony
ja bym takiego chłopaka wyjebała za drzwi jakby mi wibrator kupił ciekawe co on by zrobił jak byś mu kupiła sztuczną wagine do ruchania? :-(

Gość wrrrauilfy
gdybym go nie kochała nie byłoby zdnych przeszkód.

Gość taka sobieeee
to moze powiedz mu ze jak jest taki mądry to nie sam na obie pokaze jak sie bawic tą zabawką:) a potem niech od ciebie wymaga pokazu :P

Gość wrrrauilfy
Leviatan, napisałam że 6 mies ..