Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszęę o odpowiedź

Pytanie o tabletki anty!!

Polecane posty

Gość proszęę o odpowiedź

hej mam ustawione tak że ostatnią biorę w sobotę czyli okres mam praktycznie "zamówiony" na tydzień zaczynając od niedzieli, pytanie : czy mogę to sobie jakoś zmienić żeby np. ostatnią brać w środę? jeśli dzisiaj kończy mi się okres czyli tygodniowa przerwa od tabletki, to mogę poczekać np. do wtorku i wtedy zacząć i już tak kontynuować z kolejnymi opakowaniami ? ps. nie mam zamiaru uprawiać seksu przez najbliższe 1,5 mies.

Gość hcwd
w takim wypadku mozesz

Gość licencjatka_ona
przerwę mozesz skrócic, nigdy wydłuzyc. albo wziąć wiecej tabletek niz 21, tak zebys ostatnią wziela w taki dzien jak Ci pasuje;)

Gość tez bylam zraniona przez klamc
zasada jest 1 i to wazna nigdy przerwa nie jest dluzsza nic 8 dni! chcac przelozyc okres trzeba bylo wziasc odpowiednio wczesniej tabletke w trakcie przerwy (skracac mozna) jesli uprawialas seks w ciagu przerwy i a przedluzysz to mozesz miec wpadke

Gość monika87_24
przeczytaj dokładnie na opakowaniu jak przesunąć dzień występowania krwawienia, bo nie rob się tak jak napisałaś

Gość dziewczyny ostrzegam
konsekwnencje tabsów - ZAKRZEPICA - ja się borykam z ta chorbą, jest ciężko, wszystko przez tabletki antykoncep. Idę o zakład że lekarze wypisują wam tabletki bez żadnych badań. U mnie tak było. Teraz cierpię. Boję się udaru. Wyraźnie mi powiedziano : to przez tabletki. I co ciekawe podobno duzo kobiet tak się urządziło.

Gość hcwd
skoro nie ma zamiaru uprawiac seksu, to chyba moze wydluzyc przerwe? cos mi sie wydaje ze bylo tak w ulotkach...

Gość proszęę o odpowiedź
zaraz przeczytam

Gość proszęę o odpowiedź
właśnie nic nie pisze na ten temat..

Gość freakylikeme
"zasada jest 1 i to wazna nigdy przerwa nie jest dluzsza nic 8 dni!" przerwa jest chyba 7 dni???

Gość dobra dobra nie spinaj sie
mozesz sobie wydluzyc przerwe,ale nastepne opakowanie musisz wziac 1 dnia okresu

Gość dobra dobra nie spinaj sie
kiedys robilam sobie kilkumiesieczne przerwy i nie bylo problemu