Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc.tego wszystkiego

nie mozna na nikim polegac

Polecane posty

Facet ma wolne.Wstał z łóżka tylko raz przez cały dzisiejszy dzień.A w domu mam 4 stopnie na plusie.Nie ma komu rozpalić.Sama bym rozpaliła,ale nie mam drewna przygotowanego.a on co godzinę obiecuje że już wstaje..a tu już pora do spania..także dzisiaj będę spala w pizgawicy!super.Jutro też będę siedziała w zimnym bo on idzie do pracy a ja drewna sama nie porabie.nie ma to jak mieć wszystko w chuju

Gość bnjhbn
no co Ty, drewna sobie nie porąbiesz?

Gość hcwd
co to za facet, ze nie rozumie jak sie do niego mowi...

Gość powinno wystarczyc
4 stopnie ?:Onie zartuj ja mam 21 i wydaje sie,ze zimno

Gość widziały gały co brały
nieźle się szanujesz. pizdo 🖐️

Gość dlatego ja nie mam męża
miałam męża i miałam to samo!! zawsze potem, nie da się, później. Kto miałby mi pomóc jeżeli miałam męża. Sama od 4 latach i mam wszystko!! Każdy mi pomaga, bo sama jestem!!

No sama nie porabie drewna.Tak mam 4 stopnie w domu!facet nie chce się ruszyć bo twierdzi,że mu zimno i tyle..

Gość Aich
Ja bym z nim porozmawiała na poważnie ....... chyba mu powinno zalezec na tym zeby było ciepło w domu i innym tym bardziej ze jest facetem to kto jak nie on do niego to należy hhhh faceci to gnidy ;/

Będzie chciał obiad powiedz,że nie robisz bo nie jesteś głodna będzie chciał dupy powiedz,że nie chcesz bo nie masz ochoty zacznie chodzić jak zegarek :D:D:D:D:

Mówiłam mu że obiadu w takim razie też nie będzie to on na to,że zamówi sobie coś...co do seksu to ja mam większe potrzeby niż on..

Tak łaski mu nie robię..Lubię dla niego gotować..ale on kurwa też ma jakieś obowiązki w domu!Jeszcze nie słyszałam,żeby jakaś kobieta szła robac drewno jeśli jej facet jest w domu i nie ma żadnego zajęcia..A ja dzisiaj podałam mu obiad do łóżka..a on ma wszystko w chuju!

Gość mi podoba się
powiedz, że idziesz rozpalić jego książkami ( o ile takowe ma) a potem kawałek po kawałku będziesz paliła rózne rzeczy ( te które nadają się i są jego oczywiście). bo skoro nie ma drewna :D