Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czokuś

którego wybrać?

Polecane posty

Mam straszny problem zaczne od poczatku mam 18 lat,4 lata temu jako naiwna 14 latka poznałam 22 letniego Maćka nasza znajomość szybko sie zakończyła gdyż ja pokochałam całym sercem a dla niego byłam zabiciem tylko wolnego czasu.Cierpiałam długo ale wkońcu jako 16 letnia dziewczyna spotkałam na swojej drodze 20 letniego Adama,związałam się z nim ale musiało upłynąć duzo czasu czasu abym go pokochała.Z Adamem jestem do dzisiaj ale nie tak wyobrażałam sobie związek dwóch osob które się kochają.Ciągłe picie,tak jest alkoholikiem a jak sie napije potrafi znęcać sie nademną psychicznie i fizycznie,to ja musze pracować bo jemu szkoda życia na prace,olałam dla niego szkołe wszystkich znajomych itd.miesiąc temu spotkałam się z Maćkiem zupełnie przypadkiem na siebie wpadlismy.Potem zaczeły się smsy,telefony,spotkania i stało się zdradziłam Adama.Maciek wyznał mi miłość chciał zemną być,a ja uświadomiłam sobie że miłośc do niego nigdy nie wygasła ale nie moge poprostu nie moge zostawic Adama,wiem że by bezemnie zginał a ja czuje sie za niego odpowiedzialna chociaz wiem że niszcze sobie życie.Z Mackiem miałabym wszytsko,nie pije pracuje.Ale jest jeszcze jedno ale boje sie mu poraz kolejny zaufać.dziewczyny co robić zostawic Adama z którym mam pewny związek i związac sie z Mackiem który może mnie potraktowac tak jak 4 lata temu?pomożcie bo juz sama niewiem co robic.

ech i zero dopowiedzi a ja jestem w kropce Maciek dał mi czas do jutra na podjęcie jakiejkolwiek decyzji

Gość Aich
Trudny problem nie chciałabym Ci zle doradzic bo nigdy nie wiadomo czego sie mozemy po kims spodziewać..... Ale z tego co piszesz to nie jestes w udanym zwiazku a to raczej niema sensu alkohol moze zniszczyc wszystko wiem cos o tym. Powiem Ci ze miałam paru chłopaków któzy pili i z ani jednym mi sie nie ułozyło cos w tym jest..... Co do tamtego Macka to byłas z nimpare lat temu przez ten czas mogliscie dojrzec i dorosnac do zwiazku wtedy mieliscie inne myslenie niz dzisiaj..... Moze warto dać tamtemu jeszcze jedna szanse skoro cos do niego ciągle masz..... Uwierz mi autorko że trzeba o sobie pomysleć bo szkoda sobie zycia zmarnowac...... :) Przemyśl to ja tych facetów nie znam o któych piszesz ale jeżeli chodzi o alkohol to ja mam złe wspomnienia a cieżko z tym skończyć........a jesli nawet to mozna do tego wrócić często to jest taki typ faceta...

Gość natalka111111
Zostaw tego alkocholika i nie wracaj do ped***ia.On mial 22 lata,a ty 14?Jest chory

i między innym dlatego wtedy tak mnie potraktował nie nie jest chory bo wtedy między nami do niczego nie doszło

i między innym dlatego wtedy tak mnie potraktował nie nie jest chory bo wtedy między nami do niczego nie doszło i tym bardziej nie jest zadnym pedofilem

ona ma 18 a jej chłopak obecny ma 22, a drugi ma 26. Byłaś dla niego za młoda w wieku 14 lat. Nie widzisz tego ? Ja sam mam 21 i w życiu bym się nie spotykał z małolatą. Uważam, że możesz spróbować z tym drugim. Największy błąd to być w związku z litości. Kto nie ryzykuje, nie wygrywa.

Gość Aich
Chociaz troche duza ta róznica wieku ale miłosc wszystko zwycieza tylko czemu dał Ci czas do jutra na odpowiedz az tak mu sie spieszy? Ja niewiem dzisiaj sie przejechałam na jednym facecie i niemam zbyt dobrego nastawienia.... Ale bez ryzyzka niema nic moze akurat Ci sie poszczesci:)

wiem że między innym wtedy chodziło o wiek ale uraza po tym jak mnie wtedy potraktował została do dzisiaj,wiem że niema sensu byc z kims z litosci ale to nie jest takie łatwe po 2 latach powiedziec sory ale mam innego ech niewiem niewiem co zrobic

dał mi czas do jutra bo zwlekam z odpowiedzią juz praktycznie miesiąc a on powiedział że nie moze juz tego tolerowac że w tym czasie jak on jest w robocie tamten mnie piep.....ech.

nie rozumie co to znaczy ze dal ci czas do jutra? co za dziecinnada ja bym obu olala ;>

Gość Aich
Jestes z tym 2 lata i on cały czas pije??;/ Mozesz z tamtym spróbowac nic nie tracisz odrazu slubu brac nie musisz zobaczysz co bedzie;)

Gość natalka111111
Dobze wiesz co masz robic.Sama rozumiesz co jest dla ciebie najlepsze.No to nie marudz

Gość Aich
W tym ze dał Ci czas do jutra to moge zrozumiec i może mu zależec bo ja tak samo postapiłam z jednym chłopakiem bo juz nie mogłam zniesc jak kreci z dwoma na raz.....

jezu cas czas poprostu powiedział jeżeli jutro sie nie zdecyduje to dla niego będzie to jednoznaczne ztym że wybrałam tamtego. tak dokładnie 2 lata ciagłego picia i znecania sie ech

natalka111111 ja nie marudze i własnie chodzi o to że niewiem a niechce popełnic błedu którego potem moge bardzo żałowac

wyjdzie na to że z tamtym nie będe tego zostawie i może tak będzie najlepiej

jestem idiotką jakich mało maciek przyjechał dzisiaj z kwiatami a ja kazałam mu jechac do domu i powiedziałam że nie mozemy byc razem i ze miał kiedys swoją szanse i jej nie wykorzystał a teraz tego strasznie żałuje.powiedział że nie bedzie sie juz więcej narzucał i że skoro tak wybrałam tak będe miała.zaproponowałam mu przyjazn a on rozesmiał mi sie w twarz ech