Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy warto?

Bielizna niemowlęca z Pepco - oplaca się? Jakiej jest jakości?

Polecane posty

Gość Czy warto?

Robił ktoś z was wyprawkę w Pepco? Opłaca się tam pojechać? Jakie mają rzeczy? Czy jest duży wybór? Czy nic się z nimi nie dzieje po praniu? Nie rwą się? Nie mechacą? Nie kurczą?

co do jakosci nie wiem bo nie kupowalam- (ale 100% bawelny to wszedzie taki sam), natomiast ogladalam. napewno sie oplaca bo sa ladne i bardzo tanie(teraz sa chyba doby i pakacyki za 6 zl) dla niemowlaka napewno warto tam kupic bo dzieci szybko wyrastaja z ubranek i brudza je wiec wg mnie nie ma sensu kupowac drogich..wybor jest no ale napewno nie tak duzy jak w innych sklepach dzieciecych. ja ogolnie bardzo lubie ten sklep bo jest tani. mozna kupic np fajne ramki na zdjecia, szkatulki i ozdoby do domu za grosze, jakes naczynia i nawet ubrania sie zdarzaja fajne. polecam przejechac sie nawet z ciekawosci i zobaczyc co tam.

Gość biała magnolia
Ja nie polecam tych tańszych rzeczy z Pepco - body i pajace, nie mechacą się, ale się rozcigają i czasem dziury się robią. Te droższe śpiochy są ok, le tego z kosza nie kupuj. Za ubranka typu bluzki, spodnie, dresy są super, niedrogie i całkiem dobra jakość.

Gość Czy warto?
Oj to nie dobrze. Wlasnie pytalam o gatunek bawelny, no to ze jest 100% to kazdy producent wypisuje, ale bawelna bawelnie nie rowna.

Gość Czy warto?
* bo, a nie no

z rzeczy dla dzieci sa jeszcze kocyki i tanie pieluchy tetrowe i flanelowe - duzo tańsze niz np w Słoniu.sa kocyki , szczoteczki zabawki reczniczki - ale tu maly wybor. jaklepiej wejdz na http://www.pepco.pl/

Gość Czy warto?
Widzialam ich stronke, ale nigdy tam jeszcze nie bylam. A co to jest Słoń?

Gość Czy warto?
Dobrze wiedzieć. :) Dzięki za dodatkowe informacje. A tetra z Pepco nie rwie sie w praniu i nie zostawia w bebnie pralki pialego pylu, ktory moze pozniej perzejsc na ciemne ubrania?

to w lodzi taki duzy sklep z rzeczami dla dzieci o +0 do kilkuletnich, polecany przez wiele osob

pralam jak narazie tylko raz i nie zauwazylam nic takiego

Gość Czy warto?
Bede szukac tam body i pajacow przede wszystkim. No i przy okazji skusilabym sie na jakies tetry i koc, a moze i zabawki jak beda ciekawe. A duzy jest ten sklep? Jak hipermarket?

cos a la mniejsza biedronka, czy lidl. ale pewnie zalezy tez od miasta.

Gość Czy warto?
Aha. Dzieki. :)

juz nigdy nie kupie w pepco, ciuszki fajnie wygladaja a po 5 praniach sa jak szmaty...

a ja kupiłam parę kaftaników i śpioszków i jestem zadowolona , nie mogę narzekać

Gość 0/10 !
KubekMlek25 to glupia psita :o :o :o

Gość ....D....
Ja dużo ciuszków mam zakupionych w pepco i nie narzekam jestem zadowolona...Nic mi sie z nimi nie dzieje... Nawet piorę w wysokiej temp.

Gość wefwerfw
Ja kupowałam pajacyki w Pepco, produkcji ndyjskiej. Były świetne, bawełna mięsista, po praniu wyglądały bardzo dobrze (nie defasonowały się, nie mechaciły). Plus to też sensowny krój, w tym rozpinanie obu nogawek aż po stopki, co wcale nie jest takie oczywiste jeśli chodzi o droższe marki. Teraz bielizny dla dziecka szukam głównie w Pepco.

Gość Sa okej. Ten sklep jest z RPA
czyli jakosc musi byc w porzadku, bo to kolonia niderlandzka, czyli musza trzymac standard. Poza Polska te rzeczy sa sprzedawane w Australii i Afryce. Na pewno jesli sie kupuje ich najtansze produkty to nie sa tak super jakosci jak drozsze egzemplarze, wiec trzeba rozsadnie wybierac - tak jak juz pisaly tutaj dziewczyny. Sam sklep jest ok.

Gość Sa okej. Ten sklep jest z RPA
* kolonia niderlandzka i brytyjska

Gość pocahontas8k
Ja kupiłam w SŁONIU kojec dla mojego brzdąca i jestem zadowolona, a w PEPCO nie kupowałam nic wię nie wiem...

Gość mama_lllenki
Tak naprawde wazne jest to zeby bielizna czy to dla najmłodszych czy juz dla tych starszych była z czystej bawełny.Wiadomo jak teraz jest z tymi wszystkimi składnikami uczulajacymi i z tym,ze jednak nasze dzieci zreszta tak samo jak my lubimy miec blisko ciała coś miłego.Dlatego warto jest wybrac naprawde dobra gatunkowo bielizne jak chociazby wlasnie tą www.eko-bielizna.pl

ja moim często kupuję w pepco z ubraniami nic sie nie dzieje, piorę jej non stop i są ok, oczywiście troche blakną, no ale które nie blakną po kilkunastu praniach polecam wszystkie ciuchy jedynie prócz dresów, takich jakby z polarku czy raczej pianki, nie wiem jak to opisać, al;e straszne g.ó.w.ie.nko, reszta bez zarzutu aha kolorowe rzeczy nigdy mi nie zafarbiwały, piorę w temp 50st

Gość tikal
lumpy i tyllo lumpy,wszystkie rzeczy mam z lumpow,next,george itp za grosze,choc stac mnie na nowki

Gość Dziecko urosnie
George to tani shit z Asdy..Tez mi marka :(

Gość gość
Ubrania z Pepco bardzo ładnie wyglądają i kupuję tam dla córki. Jak kupowałam z Reserved Kids to po jednym praniu (30stopni) wszystko zmechacone