Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyujh

jak to w końcu jest z pieczywem ciemnym?

Polecane posty

Gość uyujh

Przecież kromka takiego pieczywa, np. żytniego, czy jakiegoś wieloziarnistego ma ok. 200 kcal!! to bardzo dużo ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pata taj
a wy nadal odchudzacie sie ograniczajac kalorie - to glupota chodzi o to co sie je, chodzi o indeks glikemiczny, jakosc jedzenia..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
to jest proste - węglowodany złożone(skrobia) dają na dłużej uczucie sytości :D insulina etc :O człowiek, a kobieta też człowiek jeść musi jeszcze jedno pieczywo razowe a nie farbowane karmelem ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przykre prawde jest takie że
nie szalałbym tak, nie przesadzajmy z tym człowieczeństwem kobiet. Wiele kobiet zachowuje się jak rasowe świnie w stosunku do mnie .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uyujh
wiem, mowie o takim na zakwasie bez karmelu..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zastanawiam sie, czy wogole jest prawdziwe ,,razowe pieczywo'' bo to co widze w wiekszosci sklepow to zwykle pieczywo z odrobina ziaren i ,,karmelem'' jak kolego wyzej napisał

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×