Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany co zrobić?

rany co zrobić?

Polecane posty

Gość rany co zrobić?

mój bratanek ma 4 latka chodzi do przedszkola jest strasznym urwisem,w domu rozrabia,wszystko płaczem wymusza,raz brat dał mu klapsa w tyłek,a mały się rzucił na ojca i powiedział "jak ja ciebie uderze to będzie finał" nikt go nie bije,bo mieszkam z nimi i dziecko nie ma krzywdy, ale zachowanie jest jego nie do zniesienia,pyskuje i nie słucha nikogo,nie je tego co mu sie naszykuje potrafi zrzucić jedzenie na podłogę,śmieje się prosto w twarz chce kopać i lubi opluć,w przedszkolu parę razy stał w kącie,na dworze pokłada się na ulicy,jak się go nie weźmie na ręce, jak mu się czegoś nie da to wrzeszczy i chce kogoś uderzyć...... nic nie działa na niego.........jak z nim postąpic?

Gość derftgyhjighuyt
Wezwij Super Nianie :classic_cool:

Gość biała magnolia
szczerze mówiąc, to ja chyba bym przylała takiemu dzieciakowi, bo by mnie nerwy poniosły. łatwo jest radzić, jak się samemu nie ma takiej sytuacji, ale chyba musicie ostro się wziąc za chłopaka. Np rzuca jedzeniem, to zakończyć jego posiłek i niech głodny siedzi w pokoju aż do następnego posiłku. Najważniejsza jest konsekwencja.

Gość oranyjolka
nieciekawy dzieciak!!! tzw trudne dziecko. jeżeli teraz nie bedziecie reagować i uczyć go to bedzie w przyszłości bardzo zle.radze jednak rady u specjalisty.