Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczsyny pomozcie! ostatni normalny okres 18 grundia teraz mam 2 dziwny maloobfity szybkokonczacy sie okres. zle sie czuje pali mnie zgaga zawroty glowy nie wymiotuje ale ogolnie zle sie czuje 4 testy negatywne roione miedzy 15-25 stycznia. czy to moze byc ciaza? naprawde dziownie sie czuje nie wiem co robic.

Gość grrrrr........
strzel se w leb... bedzie najlepiej :P

test raczej by wykazal, proponuje wybrac sie do lekarza i bedziesz miala pewnosc czy to ciaza.

Gość grrrrr........
A na co Ciebie stac ? Potraisz sie sama wybrac do labo i test beta zrobic, czy trzeba Cie za raczke zaprowadzec :P ?

Gość Moze to jakis stres
Test powinien wykazac.

potrafie ale ciagle tlumacze slobie ze to napewno nie ciaza ze nie ma takiej opcji. ale wiem ze juz nie ma innej opcji i musze isc do ginekologa ktory rozwieje wszelkiem moje watpliwosci a na tyeraz chcialam sie uspokoic chociaz jakims cieplym slowemod innych wiec sory ale zejdz z tego watku ;]

a ile masz lat?? moze to normalne jesli jestes bardzo mloda

to jestes mloda ja np do jakegos 24 mialam bardzo obfite i bolesne a potem na raz cos mi sie zmienlo i mialam krotki po 3 dni i prawie niebolesne . moze tytez tak masz ale tak czy siak idz dio lekarza. a moze sie odchudzasz albo gorzej zaczelas sie odzywiac albo styl zycoa zmienilas? to wszystko moze miec wplyw

seks byl z zabezpieczeniam(prezerwatywa) ale w dniach kiedy moglam byc plodna. notego nigdy nie wiadomo ale objawy mnie bardzo niepokoja przytylam zgaga jadlam wiecej niz zwykle mega apetyt okres skapy spozniajacy sie i nabrzmiale piersi z 2 tygodnia po stosunku czli ok 2-3 stycznia do 20. ta zgaga jest najgorsza ciagle ja mam...

Gość oranyjolka
czyli masz okres piszesz -teraz!!!! rozumiem że jest a wiec to napewno nie jest ciąża. To że masz zgage i dziwnie sie czujesz to nie oznacza ciąży tym bardziej że masz okres. To raczej problemy zdrowotne,może coś z żołądkiem? nie ma obaw do zamartwiania o ciąży....

to musisz isc do lekarza nikt ci niepowie czemu tak, bo takie obiawy moga swiadzyc o ciazy ale to musialabys byc w jakims min 3 mc

Gość oranyjolka
masz piersi nabrzmiałe??????????????????????????? to już raczej do ciąży mi sie kojarzy. Dziwne... wiem że są przypoadki że kobieta bedąc w ciąży ma przez jakiś czas okres, ale nabrzmiałe piersi???hmmm a czy przy okresach bywało że cie bolały piersi byle nabrzmiałe?

mam okres ale jest dziwny. wyczytalam ze nawet w ciazy mozna dostac 3 razy okres lecz jest on skapszy a u mnie taki juz 2 okres wystepuje...

wlasnie piersi jak na dizen dzisiejszy nie mam nabrzmialych ale ejst wiele innych czyunnikuow wplywajacych na to iz podejrzewam ciaze

a przed opkresem zawsze mnie bola piersi i tez tak bylo kilka dni temu dzis mam 3 dzien okresu a na podpasce male slady krwi zazwyczaj tak mialam 6 dnia.

Gość korzystaj z fachowej rady
A chłopak, który Ci spłodził ile ma lat? Bo nie rób sobie złudnych nadziei, bo wg. Twoich opisów z objawami jesteś w ciąży jeśli piszesz prawdę. Szukaj zalegalizowania związku z tym dzieciorobem, bo tak nazwać chłopaka, który myśli nie tą głową, co potrzeba. Ja miałem kilka panienek i żadnej dzieciaka nie spłodziłem, a były takie, co chciały. U niektórych to było zdziwienie, że w ciążę nie zaszły, nazywając mnie bezpłodnym. A ja w tym czasie zabezpieczałem się środkami antykoncepcyjnymi tylko dla mężczyzn o podobnym działaniu. Partnerki tego nie wiedziały, a ja w dni płodne ładowałem do oporu. Jak przestałem tabletki brać będąc już żonatym spłodziłem trójkę dzieci. W takim kierunku idź, a nie myśl o usuwaniu czy braniu środków poronnych. Dziecko, które nosisz ma się rozwijać bez stresów w tym okresie, bo się płód dopiero zacznie kształtować Powodzenia i zdrowia dla Ciebie i dzidziusia życzę.

to byl seks z zabezpieczxeniem ale jak wiadomo one tez zawodza. o dlaczego nazwyasz tak mojego chlopaka? nie znasz sytuacji jak widac a wyrazasz swoja opinie. jedno jest pewne jesli jestem w ciazy musze usunac to dziecko... i niestety nie mam wyjscia

Gość Fryczkowska_Ania
Chyba sobie z nas żartujesz skrobanki zakazane są w Polsce, a zrobisz to za granicą, to możesz się pożegnać ze swoją płodnością w przyszłości Lekarzom zagranicznym nie zależy na Twoim zdrowiu, bo nie ponosi żadnych konsekwencji z tytułu wykonania skrobanki.Czy zdajesz sobie sprawę jaki będziesz przeżywać koszmar przez całe życie z popełnionego błędu usunięcia ciąży. T nie lepiej urodzić i oddać dziecko tym, co potrzebują. Jeszcze kasę dostaniesz. A przynajmniej nie narazisz swojego zdrowia na szwank Ten facet, który Ci spłodził, a teraz Cię namawia na usunięcie to jest podwójny dupek, któremu nie zależy na Tobie, tylko chce Cię podwójnie upokorzyć. Nie daj się i jeśli Cię namawia, to daj sobie z nim spokój, bo nie zasługuje na miano prawdziwego mężczyzny, który winien wiedzieć, co robi i z tego ponosić jakieś konsekwencje, a nie zachowywać jak najgorszy łajdak.

Gość Pogodynka123
-4 i sucho, ajaka pogoda u was ????