Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokodylek28

Pomysl na impreze urodzinowa...

Polecane posty

Tak sobie myślę .... może coś mi podpowiecie Niedługo będę miała 30-ste urodziny. Chcę urządzić dla najbliższych imprezę domową. Ale z uwagi na okazję, chciałabym żeby impreza była wyjątkowa, nie zwykła nasiadówka przy stole.... Chcę, żebym i ja i wszyscy pamiętali, że to były moje 30 ste urodziny, a nie po prostu urodziny, albo inna okazja. Może macie jakieś super pomysły???

Gość oczko300
a jaki masz budzet na ta impreze ?

No ja mam za kilkanaście dni 18-stkę :) Też bym chciała zrobić jakąś imrezę no ale u mnie w domu nie ma warunków, mało miejsca, rodzinka ( a chciałam z kumpelkami %%% wypić :P) Więc pewnie skończy się w jakimś pubie :P A co do pomysłu... Wiadomo, żeby zorganizować coś fajnego trzeba mieć kasy i to dużo. Jakieś kręgle, potem postawić wszystkim drinki:) Dużo będzie gości?

Gość KasiczkaP
na prawdę suuuper pomysłem jest domówka w stylu lat 60 i 70...każdy przebiera się w tymże stylu, muzyka również adekwatna, śmiechu po pachy:) na prawdę rewelacja:)

Gość oczko300
bylam na takiej imprezie w stylu PRL, naprawde bylo super ale musisz sie dogadac ze napewno wszyscy sie przebiora.

Planuje imprezke na 10 osob - same Babki ;) Spotkanie Polek przyjednym stole, pisze tak bo mieszkam w Niemczech. Co do budzetu, to tak myslalam okolo 200 (mniej wiecej 800 zl). Tematyczne imprezki sa fajne, znalazlam nawet jedna w temacie hawajskim :)

Planuje imprezke na 10 osob - same Babki Spotkanie Polek przy jednym stole, pisze tak bo mieszkam w Niemczech. Co do budzetu, to tak myslalam okolo 200 euro (mniej wiecej 800 zl). Tematyczne imprezki sa fajne, znalazlam nawet jedna w temacie hawajskim

Gość Benedykt piepież
i gumowy facet z sekshopu przy stole

Ha ha ha Benedykt... Jak bedziemy chcialy faceta, to sobie zamowimy takiego "z krwi i kosci" ;) Moze ktos jeszcze ma jakies pomysly, bo urodzinki mam juz 5-go marca :) Pozdrawiam

styl retro styl rock and roll styl halloween kontrowersja styl no ekhm ten tego kurtyzan sredniowiecze starozytnosc styl kabaretoey epoka 3 muszkieterow itd itp

Gość carnation
Proponuję zapoznać się z ofertą na stronie www.ktozabil.pl Nowatorska sprawa ale niezapomniana dla gości!!!! mnóstwo wrażeń, do tego przebieranka i intryga! polecam!!!

Gość Mariusz335
Jest ciepło, fajna pogoda dobrym pomysłem jest zorganizowanie mini koncertu urodzinowego :) Można wynająć scenę http://www.eventserwis.com/estrada/ do tego DJ i w atrakcyjny sposób można przygotować przyjęcie urodzinowe :)

Gość mamamita
Przestałam się tym przejmować odkąd zaczęłam korzystać z endorfins.pl - mówię wam dziewczyny, nie do opisania jest to jak dzieciaki dzięki nim się bawią! :) Nie muszę się niczym przejmować, mogę się bawić razem z moimi dziećmi, a wszystko mam ogarnięte. :) Polecam!

Gość gość
Według mnie fajnie wzbogacić urodziny w jakieś dodatkowe atrakcje. :) Ja na swoją 30stkę zorganizowałam pokaz sztucznych ogni dzięki firmie http://www.pirofan.com.pl/ . Było super.

Gość gość
A ja ostatnio robiłam impreze, jesli mozna to nazwac impreza :D zaprosiłam znajomych na wspinaczke, wykupiłam "oferte" w bagmaextreme.pl i wszyscy mega sie bawilismy. Mysle ze to ciekawy sposob na imrpeze urodzinowa

Gość gość
lubię imprezy tematyczne. np lata 60te. kupiłam też kiedy urządzenie do popcornu na electro.pl i zrobiłam imprezę w filmowym stylu. Był seans, zapach prażonej kukurydzy i śmiechy do rana ;)

Gość marines555
Ostatnio bardzo modne jest stawianie na imprezach np. fotobudki czy wynajęcie drink baru :) Gdybyś potrzebowała czegoś takiego to polecam stronę http://www.prokonferencje.pl Znajdziesz tam dużą bazę linków do dodatkowych atrakcji na imprezę. Strona zajmuje się głównie organizacją konferencji, szkoleń czy imprez firmowych ale posiada świetną bazę do szukania odpowiednich firm oferujących atrakcje :)

Gość gość
Zależy to od Twojego budżetu. Na początku zastanów się ile Max. Pieniędzy możesz wydać na imprezę . Ja na swoje 30-ste urodziny wynajełam miejsce z polem na ognisko zdużą altaną,moim zdaniem goście nie będą się nudzić.☺

Gość gość
Pokaz fajerwerków to zawsze dobry pomysł. Polecam hurtownię http://www.fajerwerkigorzow.pl/ ogromny wybór no i w hurcie ceny są dobre dla kieszeni.

Gość Ana93
Zwykle nie bawię się w robienie urodzin, ale niedługo będę świętować ćwierć wieku, więc wypadałoby urządzić jakąś imprezę dla bliskich. Cały czas szukam ciekawych pomysłów, może wykorzystam coś z Waszych podpowiedzi. Wpadł mi też w oko pomysł ze spersonalizowanymi etykietami http://zaproszenia-slubne.org/zabawne-pomysly-na-urodzinowe-przyjecia/ i mam nadzieję, że zdążę załatwić takie na moje przyjęcie :)

Gość gość
Możecie się ze swoimi znajomymi złożyć na foto budkę, zawsze to jakieś urozmaicenie;) Ja u siebie miałam od nich www.fotohihi.pl bardzo fajna sprawa i super pamiątki:p a tak poza tym może jakieś karaoke i guitar hero??

Gość gość
Fajnym pomysłem na urozmaicenie imprezy są różnego rodzaju dodatki takie jak www.suchylod.net, który tworzy wyjątkową mgiełkę budującą atmosferę. Można też go dodawać do drinków dla wzmocnienia efektu wizualnego.

Polecam Dawida http://www.dkfreestyle.pl/pl . To młody chłopak który ma kilka już zwycięstw na swoim koncie w różnego rodzaju zawodach freestylu piłką. Jego pokazy według mnie urozmaicą każdą uroczystość. Chłopak naprawdę potrafi robić niezwykłe sztuczki z piłką, dopasowuje muzykę i układ do okazji. Kiedyś moja znajoma zamawiała go na ślub i było super :)

Gość gość
Moja impreza urodzinowa odbyła się w gościńcu www.tenczyn.pl Gościniec ten jest dobrze przygotowany do organizacji tego typu imprez. Znajduje się on w malowniczej okolicy, więc polecam wam się do nich zgłosić.

Gość gość
jezeli ma sie chociaz troszke budzetu to swietnym pomyslem jest skorzystanie z niekonwencjonalnych pomyslow. Osobiscie organizowalem urodziny syna na statku dzieki www.tawernakapitanska.pl

Gość aDembko
Organizacja imprezy czy to urodzinowej czy jakiejkolwiek innej nie musi być wcale kosztowe, wszystko zależy od naszego podejścia do tematu i możliwości organizacyjnych. Każdy ktoś zrobi do jedzenia dekoracje sali takie jak balony czy jakieś gadżety można tanio kupić w sklepach z gadżetami - https://www.partybox.pl/ potem tylko jeszcze jakaś muzyka i bawimy się dobrze i tanio :-)