Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokodylek28

Pomysl na impreze urodzinowa...

Polecane posty

Gość agamenka
A my swojej Amelce zorganizowaliśmy przyjęcie urodzinowe w restauracji Akademia na Różanej. Oczywiście w gronie najbliższych. Była zachwycona, zwłaszcza, że pozwoliliśmy także, by zaprosiła dwie swoje najlepsze przyjaciółki. Dzieci i dorośli byli zachwyceniu serwowanymi daniami. Pełen profesjonalizm. Wszystko na plus.

Gość gość
W Warszawie na Mokotowie jest fajna restauracja Vivandier http://vivandier.pl/ Bardzo tam ładnie, mają oranżerię i ogródek, a jedzenie jak dla mnie wyśmietnite, bardzo ciekawe, nietypowe połączenia samków. Co ciekawe maja dania kuchni wegeteriańskiej i wegańskiej, przyjaciółka jest weganką i tez bardzo smakowały tam jej dania.

Gość gość
Moje 30 urodziny zdecydowałam się wyprawić w restauracji. Zdecydowaliśmy się postawić na lokal Restauracja Jedyna z Gdyni http://www.restauracjajedyna.pl/ . Sala została idealnie przygotowana do eventu tego typu, a co najważniejsze potrawy były niezwykle smaczne, były główną atrakcją tego wieczoru!

Gość gość
Z własnego doświadczenia mogę polecić zorganizowanie imprezy w Speedfly w Mirosławicach. Najpierw lot w tunelu aerodynamicznym a potem grill ze znajomymi :) Mnie się bardzo podobało :) nikt się nie nudził i jest teraz co wspominać :)

Gość mammasita_32

Co byś powiedziała na labirynt? Gwarantuję Ci, że dzieci będą w 7 niebie . Koleżanka w pracy pokazała mi stronę swiatlabiryntow.pl i stwierdziłam że zafunduję młodemu super urodziny. Nagraliśmy całą zabawę - super pamiątka..No a jaka radocha..

Gość kamunia

co dajecie dzieciom jako przekąski? niedługo urodziny synka i już myślę o menu, na razie kupiłam sporo kubusiów małych do picia dla dzici bo wiem że lubią, myślałam zeby zrobić jakieś muffinki a la pizza, serowe krakersy, paluszki jakie owoce, nie wiem co jezcze

Gość Miśka

Na moich 30 urodzinach, w sierpniu tego roku, jako niespodziankę przyjaciółki zorganizowały mi pokaz barmański. Podobno teraz takie atrakcje są bardzo modne. Ja byłam zachwycona. Gdyby ktoś chciał skorzystać to zostawiam link do strony Pana, który był u mnie :) http://www.speedbar.pl/

Gość Gostek300

Moja żona miała niedawno 40 urodziny. Z tej okazji na przyjęcie zaprosiliśmy Krzysztofa Drabika ze Speedbar. To był strzał w dziesiątkę. Mojej żonie i jej gościom bardzo się taka atrakcja podobała. Polecam do skorzystania.

Gość Gostek300

Moja żona miała niedawno 40 urodziny. Z tej okazji na przyjęcie zaprosiliśmy Krzysztofa Drabika ze Speedbar. To był strzał w dziesiątkę. Mojej żonie i jej gościom bardzo się taka atrakcja podobała. Polecam do skorzystania.

Gość Gostek300