Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poplatanie

faceci i ich chec zaliczania kolejnych lasek

Polecane posty

Gość poplatanie

Hej:) dziewczyny mam pytanie czy Wy też macie takiego pecha, że co poznajecie faceta to jemu chodzi tylko i wyłącznie o seks. Ja jestem taka, że chcialabym poznać tego faceta, może zakochać się. Po prostu coś czuć kochając się a nie tylko czysty seks. A większość facet chcą tylko zdobyć ciało kobiety. Serce ich w ogole nie interesuje. No i nie wiem może moje zachowanie, tak ich zachęca. Chociaż właśnie jestem nieśmiała, chociaż rozmówna. Ach :( a Wy faceci co myślicie? Bo oczywiście mówicie że przecież po seksie od razu nie oceniacie kobiety, a potem nagle brak kontaktu. Ja zawsze miałam swoje zasady. Kiedyś raz je złamałam i skończyło się jak się skończyło. No, ale efekt taki, że facet się ulotnil. Dlatego teraz tym bardziej nie chce się kochać tak od razu. Skoro kogos nie znam dobrze. Ale jeśli taki facet nie potrafi tego zrozumieć to czy po prostu sobie odpuscic go?

Łeeee tam. Jakiś frajer dostał szybko to, na co każdy następny musi czekać? Marna oferta. :o

Gość Same jesteście sobie winne
Czasami faceci nabierają takiego podejscia do kobiet po iluś tam relacjach z nimi i stierdzają ze nie warto angażowac uczuc bo tylko baby to wykorzystają. Chcecie "porządnych" uczciwych facetów, ale jak przyjdzie co do czego to są dla was nudni i to wy ich zmieniacie swoim zachowaniem z dobrych ułożonych na męskich szowinistów którym tylko seks w głowie. Ja tez kiedys byłem spokojnym, naiwnym i bezinteresownym facetem w stosunku do kobiet? i czego mnie nauczyły? Ze sie im nie ufa pod żadnym pozorem, a jesli są zainteresowane i szybko idą do łóżka to są dla mnie łątwe i poza seksem nie oczekuje od nich juz niczego. I wali mnie tez opinia ze w ten sposób to ja nie znajde nawet tej porządnej, seks i nic wiecej, szkoda życia na danie się rolować. Tak więc drogie panie, trafiacie na takich facetów bo same prowokujecie aby was tak odbierac.

Gość ajgjmtjgdm
Masz rację. No ale to działa w dwie strony