Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDZIWY fACET 28 LAT

JESTEM SAMCEM ALFA - NIE STAWIAM NIC KOBIECIE KTÓRĄ POZNAJE W KLUBIE

Polecane posty

a większość facetów to frajery, którzy od razu jak kobieta sie usmiechnie stawiają jej drina, później one nabierają manier , że im się należy a tu trafia taka podlotka na mnie i lipa. Sama musi zajrzeć do swojej sakwy.

tylko jedno mnie zastanawia,ze wszystkie dziewoje omijaja mnie szerokim lukiem...

podszyw wyzej. zadna mnie nie omija a jak nawet taka by mnie "olała" to dla mi to wisi. Baby w tych czasach mają nasrane we łbie, ostatnio w klubie jedna taka pchała się do baru przy którym stał moj kumpel ; ta chciala sie dopchać i nawet nie powiedziała przepraszam więc kumpel ja dobrze potraktował i powiedział co się tak pchasz , wypad stąd. Pinda głupia musiała się zawinąć. Myślicie, że jak macie pisdy to wam wszystko wolno ? :) Wiadomo, że większość facetów to lizusy byle tylko byście im dały ale nie ja bo kobiety na mnie lecą więc ta czy następna nie ma znaczenia, kobiet o mentalności prostytutek nie zdzierżę i nie zachowuję się tak dlatego, że mi szkoda 8 zł tylko dlatego, że nienawidzę paniusiek.

bardzo lbie swoje prawictwo i nie oddam go be jakej babie, ktora mnie che naciagnac na drina za cale 8 zl. Raz w klubie zrobilem prowokacje: zamowilem kilka drinkow i siedze pry soliku oblozony nimi. ZEbyscie widzieli jak te sepice na mnie patrzyly, jakie pozadanie widzialem w ich oczach!!!! A ja z dumnie wypieta piersia saczylem owe plyny. NIgdy nic zadnej nie postawie, never!!!!!!!

a wiecie co jest najlepsze mama kupiła mi ciemne okulary :) ju hu ju hu będę mógł wreszcie wyglądać jak Bond James Bond :classic_cool:

pisz dalej, za pare godzin sprawdzę...

i jeszcze moja kochana mamusia mi kupiła majtasy takie z dłuższymi nogawkami to chyba bakserki się nazywają :P

Ja bym nie czekala na drinka od Ciebie, tylko sama go sobie zamowila, ale jakbys mial byc moim partnerem i dalej sie tak zachowywac, to ja podziekowalabym za taki zwiazek ;)

Gość do samca alfa
jeszcze dużo ci brakuje. Elementarnego szacunku, poziomu i... hmm w zasadzie to czemu uważasz, że jesteś samcem alfa? bo mi umknęło? Bo kobietom nie stawiasz? Wow, byle szmaciarz byłby alfa.

jestem alfa i już mamusia jak siada na mojego penisa to mówi ty mój samcze alfa o yehe :P i tak od 20 lat mi mówi to chyba jestem alfa a nie beta no nie:)

zawsze zakladam w zime cieple majtki i kalesony (dbam o moje cenne plemniki). Jestem samcem alfa, bo kiedy mamusia da mi na dyskoteke 20 zl., to szpanuje przed malolatami, ze kasy mi nie brakuje.

dziewczynom nic nie stawiam, za to chłopakom stawiam penisa do pionu , najczęsciej w kiblu

Gość umbaumba
a co powiecie o chłopcach o mentalności prostytutek?

daję wam swoje zdjęcie tak mamusia o mnie zadbała że wyrosłem takiiiiiiiiiiiiiiiii duży O_O lukajcie http://www.voila.pl/256/4frbl/?1:D:D

moi sprzetem stracam wsystke driny z bufetu

i co zatkalo kakao? Na aprkiecie w promieniu metra mam luzy, niech zadna tapecia nie podchodzi, bo moze oberwac

Gość yyyyyyyymmmmjaaa
"JESTEM SAMCEM ALFA - NIE STAWIAM NIC KOBIECIE KTÓRĄ POZNAJE W KLUBIE" czemu mam wrazenie ze głupoty gadasz?

Gość fromANUS2uterus4lips
Alfa samice maja wielkie pice!