Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxyyyyyyyyyyyzzzzzz

Mam grype ,a jutro mam iść na egzamin

Polecane posty

i musze na niego iść bo to termin odroczony.. Jak mam się dzisiaj uczyć :( źle się czuje .. cały weekend nie zaglądnęłam do książek bo byłam chora.. wcześniej się uczylam ,ale nie wiem czy nie pozapominałam poza tym nie umiem jeszcze wszystkiego:( to bardzo ważny egzamin bo warunkowy

Gość uu no to przegwizdane
a na kafe masz sile siedziec? Nie marudz tylko bierz sie za nauke bo od tego zalezy twoje byc albo nie byc! Powodzenia

Gość fmkdkefm
Po pierwsze to zajrzalam' a nie 'zagladnelam'. Po drugie, skoro to warunkowy egzamin, mialas juz do tego przedmiotu przynajmniej 2 podejscia, wiec nie jest tez pewnie tak ze nie umiesz nic. Fakt faktem powinnas przygotowywac sie do niego juz od dluzszego czasu, a nie na ostatnia chwile. Trzeba wyciagac wnioski z wlasnych bledow. Troche prywaty- ja rowniez nie naleze do osob zorganizowanych i tez nieraz ucze sie na jakies zaliczenie na ostatnia chwile, ale gdybyym miala warunek, podeszlabym do sprawy duzo powazniej...... To co ci zostalo, to nie uzalac sie nad soba tylko otworzyc wreszcie podrecznik! Przeciez nawet w takim stanie zawsze czegos sie nauczysz - mniej efektywna to nauka, ale jednak nauka. A przy odrobinie szczescia, moze dostaniesz pytanie akurat z tej czesci materialu :)

coś tam umiem nie powiem ,że nic ,ale powinnam umieć więcej .. a nie wiem jak ja się dzisiaj będę uczyć. jeszcze zaraz muszę isć na uczelnie podbić pieczątke o odroczeniu..a czuje się taka slaba .. głowa mnie boli.. i jak tu się uczyć cały dzień? jak ja ledwo co chodzę

a przygotowuje sie do niego dłuższy czas właśnie ,ale cały weekend nie zaglądałam do ksiązek bo cały weekend spałam i leżałam w łóżku . każdy wysiłek powoduje ,że czuje się gorzej więc ja nie wiem jak to będzie. i wcale się nie użalam nad sobą tylko takie są fakty