Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta999

CO TO MOŻE OZNACZAĆ?III TRYMESTR CIĄŻY.

Polecane posty

Gość Marta999

Witam dziewczyny,jestem w 38 tc.od dwóch dni praktycznie przez cały dzień z małymi przerwami mam ból w podbrzuszu jak na miesiączkę,jakby jajniki mnie bolały miałam tak zawsze właśnie przed okresem.....oprócz tego nie mam skurczy ani nic.Co to może oznaczać?bardzo proszę was o pomoc.pzdr

Gość bóle przepowiadajace
Torba spakowana, mamusiu?

Gość no bo
dziecko schodzi do kanalu rodnego

Gość Marta999
Naprawde? ale nie mam skurczy ani nic tak spakowana....jeju wystraszyłam się teraz.....

Gość szykuj sie do rodzenia
ja urodzilam w 36 tc i 4 dniu i bylo to normalne,a ty juz jestes w 38 to co sie dziwisz? jak slonica chcesz dwa lata chodzic?:o

nie ma sie czego bać. Od takich bólów do porodu mogą minąć nawet dwa tygodnie:-)

Gość szykuj sie do porodu
co taka zdziwiona jestes w 38tc to normalne

Gość Marta999
byłam pozytywnie nastawiona na poród noi jestem hehe ale jak mi tak teraz napisałyście to sie troche wystraszyłam.Boli mnie żołądek też jakbym zjadła coś nie dobrego;(...ufff

Gość a ile ty chcialas w ciazy bieg
ac?:D NORMALNA PORA DO PORODU KOBIETO

Gość no bo
to ze dziecko schodzi do kanalu rodnego, nie oznacza odrazu porodu, oznajmia tylko iz sie zbliza wiec ciesz sie niedlugo zostaniesz mamusia

Gość Marta999
Wiem dziewczyny wiem;) generalnie myślałam sobie ostatnio jeju Ja chce już urodzić bo sił nie mam ale jakiś taki stresik mnie złapał.....może to dlatego bo ostatnio ciągle gdzieś biegam latam a to zakupy a to gotowanie sprzątam itp....

przede wszystkim NIE STRESUJ SIE. ciaża kiedyś sie kończy. nie jedź nic ciężkiego, oszczedzaj żołądek i jelita. Wszystko bedzie dobrze.

Gość 38TC to normalne!!!!!!!!!!!!
Mialas biologie w szkole?

Gość Marta999
No to super w zasadzie że nie długo urodzę moja koleżanka urodziła tydzień temu w 42 tc.....i podobno jak czytałam na forum innym dużo dziewczyn po terminie rodzi...więc się ciesze że może Ja wcześniej,bo już nie mogę się doczekać maluszka;)

Gość Marta999
Dziękuje Wam za pomoc,nie wiedziałam kogo i gdzie oto zapytać;):)Jestem pozytywnie podekscytowana i trochę zestresowana ale pozytywnie hehe to musi być cudowne uczucie być mamą;)

Uczucie cudowne fakt, ale te nieprzespane noce- wyśpij się na zapas bo potem to....

Gość Marta999
kiniasiul- Ja już teraz mało śpie wiec już wole nie spać bo dzidzia płacze niż dlatego że boli albo że co chwila siku albo bo poprostu nie mogę;)

Gość Marta999
Dziewczyny przez cały dzień co jakiś czas boli mnie na okres.....i jestem dziś nie do życia bez sił nogi ciężkie i najlepiej jak przysypiam w łóżku ale spać nie mogę tak totalnie.....męczę się i mała mi tak się rusza dziś,po obiedzie (bardzo lekkim i małym) miałam wrażenie jakbym zjadła tone i jakby mnie brzuch bolał....

Gość Marta999
w sensie żołądek mam ciężki ,do toalety chodzę ale nic z tego....miałyście jakieś jeszcze objawy prócz bóli na miesiączkę?

Gość Marta999
up